Vukan je i ovog aprila mami spremio poseban poklon: Tamara se pohvalila šta je za rođendan dobila od sina

Vukan je i ovog aprila mami spremio poseban poklon: Tamara se pohvalila šta je za rođendan dobila od sina

Autor: | 12/04/2024

0

Vukan Vučić mami na poseban način čestitao rođendan

Prva dama Srbije Tamara Vučić juče je proslavila 43. rođendan.

“Starija... Da, ali i srećnija, emotivnija, mudrija, voljenija, iskusnija, slobodnija, samouverenija, jasnija, individualnija, odlučnija, nežnija, pozitivnija, strpljivija (za malo)... Beskrajno hvala na ljubavi i podršci koju osećam u svakoj vašoj poruci. Zahvalna na svemu što mi je život doneo”, napisala je Tamara na Instagramu.

Instagram

 

Najlepša čestitka, bez sumnje, prvoj dami i ovog aprila stigla je od sina Vukana.

Pročitajte: Sin Vukan, dobra knjiga i slamnati šešir - Ovako Tamara Vučić uživa u letu

“Draga mama, srećan rođendan! Volim te najviše na svetu. Vukan”, piše u čestitki koju je prva dama podelila sa pratiocima na Instagramu.

Podsetimo, u braku u kojem su od 2013. godine Aleksandar i Tamara Vučić dobili su sina Vukana. Dečak će na leto proslaviti sedmi rođendan, ali nikad se ne pojavljuje sa roditeljima u javnosti.

Instagram

 

Instagram

 

Tamarin suprug, predsednik Aleksandar Vučić, nedavno je proslavio 54. rođendan. Tim povodom na svom Instagram nalogu objavio je nekoliko fotografija iz porodičnog albuma.

“Juče sam molio ljude iz SNS-a, moje političke saborce, da više brinu o ljudima, da ne budu bahati, da im rešavaju probleme. Kad sam završio sa tiradom, nakratko sam razgovarao sa majkom i shvatio koliko sam nemaran i često nepažljiv prema roditeljima koji su mi sve dali. Daću sve od sebe da im pokažem koliko mi znače i koliko ih volim.”

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti