I Duško bi pogrešio: Verovali ili ne, ovo nije Jelena Karleuša

I Duško bi pogrešio: Verovali ili ne, ovo nije Jelena Karleuša

Autor: | 21/03/2024

0

Dvojnica Jelene Karleuše zapanjila sličnošću

Jelena Karleuša oduvek je bila mnogo više od muzičke zvezde. Ona je, s punim pravom možemo reći, svojevrstan fenomen, ali i ikona stila, što je dokazala i kada se nedavno prošetala revijom renomiranog brenda na pariskoj "Nedelji mode". Mnoge devojke pokušavaju da izgledaju kao ona, a to nije tako lako.

Instagram/karleusastar

 

Samo jednoj je pošlo za rukom da nas zapanji sličnošću. To je Marija Marković, modna kreatorka, a slobodno možemo da kažemo i dvojnica Jelene Karleuše.

Pročitajte: Tamara Vučić i Jelena Karleuša ponele istu stvar - Kome bolje stoji neobičan komad?

S obzirom na to da joj je poverenje, između ostalih brojnih klijenata, poklonila i popularna pevačica, jasno je da su kreacije sa potpisom mlade beogradske dizajnerke unikatne i da se ističu autentičnošću, što znači da takav stil gaji i osoba koja ih nosi.

Miloš Miletić

 

Ne moramo posebno da naglašavamo da je JK oličenje upravo takve ličnosti, po svemu jedinstvene na ovdašnjoj javnoj sceni.

Nije ni čudo što Marija kreira za nju i što vidimo toliko Jeleninih slika na njenom Instagramu. Na popularnoj društvenoj mreži dizajnerka ima više od 16.000 pratilaca, a pomenimo i da ih slika isti fotograf.

Miloš Miletić

 

Kada stanu jedna pored druge, pa još sakriju pogled iza tamnih naočara, teško ih je razlikovati. Ni Duško Tošić ne bi se lako snašao.

Pročitajte: Karleuša prošetala pistom na Nedelji mode u Parizu, iz prvog reda ju je bodrila velika svetska zvezda

Marija i Karleuša i privatno su veoma bliske. Kreatorka joj je bila letos na rođendanu, što su s ponosom ovekovečile.

Instagram/marijamarkovicofficial

 

No, Jelena nije jedina koju Marija Marković oblači. Sjajne modele sa njenim potpisom voli još jedna velika muzička zvezda, Milica Pavlović.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Miletić

Pročitajte još

Najnovije vesti