Godinama je čekala ovaj trenutak: Goca Tržan podelila divne vesti, poznat i termin

Godinama je čekala ovaj trenutak: Goca Tržan podelila divne vesti, poznat i termin

Autor: | 20/03/2024

2

Goca Tržan sa publikom deli sebe i svoju muziku 30 godina, pa nekako imamo utisak da o njoj sve znamo. Na sceni i u javnosti važi za jaku ženu, a ona sama ističe da njena jačina leži u njenim emocijama.

Andreja Damnjanović

 

Popularnoj pevačici, čini se, i na poslovnom i na privatnom planu sve ide kako je zamislila.

Uplovila je u televizijske vode, gde se odlično snašla kao voditeljka. Istovremeno, uživa u srećnom braku i odrastanju ćerke Lene, koja se bliži punoletstvu.

Pročitajte: Nikad ne biste pogodili - Evo koliko je zaista visoka Goca Tržan

Ipak, nećemo pogrešiti ako kažemo da će u godini pred nama emocije Goce Tržan biti na ispitu. Očekuju je bar dva važna događaja zbog kojih će joj srce zadrhtati.

Boško Karanović

 

Jubilarni rođendani nisu mala stvar, a Goca 8. jula puni 50 godina. Imajući u vidu da je izuzetno društvena, pa i omiljena među kolegama, nema sumnje da će tim povodom napraviti pravu feštu.

Osim toga, povoda za slavlje biće i kada je muzika u pitanju. Pevačku karijeru započela je 1994. u bendu Tap 011. Od tada je prošlo tačno tri decenije i red je obeležiti karijeru koju su pratili brojni hitovi.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Od poslednjeg solističkog koncerta Goce Tržan u Beogradu prošle su godine. Posle duže pauze došlo je vreme za novo druženje sa publikom.

„Konačno imam odgovor na pitanje kad će koncert u Beogradu - 23. maja. Sve moje omiljene pesme na jednom mestu ove večeri, jer vi ste moja najveća snaga”, poručila je pevačica u prvoj najavi predstojećeg nastupa u MTS dvorani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

 

 

Komentari (2)

Loading
Biljana Ognjenovic 17:44 20.03.2024
Odgovori

Kraljici kao Sto je Goca zelim da cestitam jubilarni rodjendan..kao sto njoj zelim sve naj naj bolje tako i njenoj porodici takodje..od BOGA VAM ZDRAVLJE.NISAM BILA U PRILICI DA PODJEM NA KONCERT KAD JE BILA U HERCEG NOVOM A VELIKA MI JE ZELJA BILA DA UPOZNAM GOCU JER TO JE OSOBA KOJA JE RODJENA 8.JULA PA I ISTE GODINE KAO I JA....ALI ETO VEROVATNO JE TO SUDBINA...I ZATO SVE CESTITKE ZA JEDNU DIVU ZENU ZA SVA VREMENA..❤️🥂

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti