Karleuša prošetala pistom na Nedelji mode u Parizu, iz prvog reda je bodrila velika svetska zvezda FOTO/VIDEO

Karleuša prošetala pistom na Nedelji mode u Parizu, iz prvog reda je bodrila velika svetska zvezda FOTO/VIDEO

Autor: | 01/03/2024

1

Pariz je ovih dana u centru pažnje svetske modne javnosti. U ekskluzivnim prostorima „Grada svetlosti” ređaju se revije i velike zvezde šou-biznisa, a među njima se našla i Jelena Karleuša.

Muzičkoj zvezdi društvo prave ćerke Atina i Nika, kao i nekoliko saradnika.

Lepo vreme koriste za obilazak atrakcija, uživajući u svemu što nudi francuska prestonica. No, JK je tamo i jednim posebnim povodom...

Instagram/karleusastar

 

Ona je specijalna gošća na reviji brenda „Vetements”, koji je 2014. godine u Švajcarskoj osnovao gruzijski dizajner Guram Gvazalija sa svojim bratom Demnom, sada kreativnim direktorom kuće „Balenciaga”.

Toliko su oduševljeni Jelenom da su rešili da je ugoste na pariskoj Nedelji mode.

Pročitajte: Naprasno nestala, pa iznenadila velikom promenom - Verovali ili ne ovo je Atina Tošić

No, ovog puta nije došla samo da bi nove modele ocenjivala iz prvog reda, već je – prošetala pistom.

Pitanje da li je bila zapažena suvišno je i postavljati.

Vogue

 

„Vetements” je okarakterisan kao luksuzan brend, ali prilagođen street-style varijanti. Bomber jakne, pantalone, dukserice sa printom - uglavnom je sve oversized, i to poprilično, što je i privuklo pažnju mladima koji prate trendove. 

Jelena je, možemo slobodno reći, dominirala na pisti koja je podsećala na crveni tepih. „Namunjen” pogled u njenom stilu, ruke u džepovima širokih crvenih pantalona koje su imale veo, savršeno isfenirana kosa puštena preko jednostavne svetlosive majice. Dovoljno da ostavi snažan utisak.

 

 

To je bilo važno, jer su u prvom redu sedele velike zvezde, kao što je legendarna Šer, dok je pistom prošetala i glumica Marša Kros, čuvena Bri iz „Očajnih domaćica”.

 

 

O Jeleninom originalnom stilu i izrazu više puta su pisali renomirani svetski mediji, pa je zapala za oko i poznatim kreatorima. Tako je, 2018. godine, na poziv Donatele Versače pratila reviju te čuvene italijanske kuće na Nedelji mode u Milanu.

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Vogue

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti