Sve je bilo dobro dok se nisu videle cipele: Venčanje Goce i Raše ostalo upamćeno po njima

Sve je bilo dobro dok se nisu videle cipele: Venčanje Goce i Raše ostalo upamćeno po njima

Autor: | 24/02/2024

0

Venčanje Goce Tržan i Raše Novakovića bilo je glavni događaj 2015. godine na domaćoj javnoj sceni.

Odigralo se 20. septembra 2015. u jednoj vili u Beogradu, koja je svojom dekoracijom oduzela dah svim zvanicama ovog slavlja.

Mladenci su svoj najvažniji dan isplanirali u skladu sa svojim željama i mogućnostima, a o ceremoniji i spektaklu koji se odigrao ni dan-danas ne prestaje da se priča.

Budući da je tog septembarskog dana bila najavljena kiša, mnogi su se bojali da to mladencima ne pokvari veselje, ali se oni time nisu opterećivali, već su plesali do kasno u noć sa bliskim ljudima i članovima porodice.

Glossy.rs, Story / youtube printscreen

 

Kako je pisao Story, Goca i Raša su u trenutku venčanja bili već čitave četiri godine zajedno, a upoznali su se na nesvakidašnji način i postali nerazdvojni:

- Bio je to 25. jun pre četiri godine. Na poziv svog drugara došao sam na probu sa Gocinim bendom koja je zakazana u jednom studiju u Novom Sadu.

- Dok sam u dvorištu čekao da se svi okupe, otvorila se kapija i video sam Gocu kako ulazi. Bukvalno sam na tih pedeset metara razdaljine osetio njen miris.

Pročitajte: Suprug Goce Tržan napunio 34 godine - Da li znate koliko je pevačica starija od njega? Nikada ne biste rekli da je tolika razlika

- Ne znam kako je to moguće, verovatno je bila neka halucinacija, šta god se desilo, bilo je veoma lepo i zauvek ću pamtiti taj miris.

- Tada smo se predstavili jedno drugom, upoznali, mada sam ja imao osećaj kao da se već poznajemo. Potom mi je moj drug Bobo, inače klavijaturista, rekao kako samo treba da gledam u nju na svirkama i sviram onako kako mi kaže.

Glossy.rs, Story / youtube printscreen

 

- I gledao sam u nju, ali ne zbog sviranja, već sam je skenirao, njena mala stopala, velike grudi...

- Sećam se da je Goca prokomentarisala: Ko je ovaj mali, zna li on uopšte da svira, je li mali, koliko imaš godina da te pita tetka Goca?

- Odgovorio sam joj kako sam baš nedavno napunio dvadeset dve, tri.. - govorio je Radomir, dan nakon venčanja.

Ostalo je bilo istorija i par nikada nije obraćao pažnju na zle jezike koji su komentarisali razliku u godinama koja postoji između njih, već su nakon formalno sklopljenog braka nastavili da žive svoju bajku, koja traje i danas.

Pročitajte: Bože, hvala ti - Goca Tržan danas je najsrećnija žena na svetu, iz porodičnog doma stigla objava koja će vas rasplakati FOTO

Ipak ono što je najviše privuklo pažnju javnosti jeste prelepa i raskošna venčanica Goce Tržan koju je upotpunila velom, ali i njene cipele.

Glossy.rs, Story / youtube printscreen

 

Mnogi su prokomentarisali da ovakav model cipela nikako ne ide uz tako lepu haljinu, ali Goca nikada nije marila za zlurade komentare i nosila je obuću smelo kako ona to zna.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti