Sačekala je da prođu koncerti, nije želela da se zna: Dragana Mirković definitivno rekla KRAJ

Sačekala je da prođu koncerti, nije želela da se zna: Dragana Mirković definitivno rekla KRAJ

Autor: | 19/02/2024

0

Odluka Dragane Mirković rastužila

Iako je koncerte, prvobitno najavljene za kraj decembra, morala da odloži zbog velikog porodičnog gubitka, Dragana Mirković ispunila je obećanje koje je dala vernim fanovima. Za jubilej, 40 godina uspešne karijere, folk diva nije im priredila jedan spektakl, već dva.

Luka Šarac

 

Trajati četiri decenije u kontinuitetu, to je nešto vredno divljenja. Zato je dala sve od sebe, i celu sebe, da publika dugo pamti dve večeri u Areni. Praznik muzike, pun dobre atmosfere i obostranih emocija.

Pročitajte: Manuela Bijelić ne voli da se eksponira, ali sinoć nije mogla da propusti mamin koncert u Beogradu

Skoro pet sati trajao je drugi nastup, nadmašila je sopstveni rekord, ali i saopštila nešto neočekivano. Odluka Dragane Mirković rastužila je mnoge.

- Mili moji, hvala vam za svu podršku i snagu koju mi dajete. Sa vama je sve uvek bilo lakše, i hvala vam što sa mnom slavite veliki jubilej i što ste tu. Ovaj koncert ući će u istoriju, jer će biti svakako moj poslednji u beogradskoj Areni.

Boško Karanović

 

S obzirom na to da mnogi nisu shvatili šta je htela da kaže, Dragana je kasnije na pres-konferenciji objasnila o čemu se radi.

- Ja se ovim koncertom nisam oprostila od muzike i publike. Ne daj bože, ako to budete objavili, biće puna bolnica hitnih slučajeva! (smeh) Naravno da još neću prestati da se bavim muzikom. Kada vidim publiku ispred sebe, doživim nirvanu - sve mi bude lepo. Kada sam rekla “poslednja Arena”, mislila sam na jednu izuzetno ozbiljnu, tešku i skupu organizaciju. Ne samo organizatore, nego i mene to mnogo košta.

Boško Karanović

 

- Bio je red da ispunim očekivanja i obeležim 40 godina karijere na pravi način, nebitno koliko košta... Ali posle, kada sam razmislila, shvatila sam da sam mogla da dam to da napravimo nekome kuću.

Pročitajte: Nastao muk u studiju kod Amidžića - Dragana Mirković otkrila tajnu staru 30 godina

- I dalje ću se družiti s publikom, naravno, ali postoje lakši i jeftiniji načini da se taj novac potroši, da nekome poklonim i usrećim nekoga.

Koncerti u Beogradu su, ne zaboravimo i taj važan podatak, bili humanitarnog karaktera.

Antonio Anhel / Ata images

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Petar Đorđević

Pročitajte još

Najnovije vesti