Velika radost u domu slavne glumice: Tanja Bošković postala baka

Velika radost u domu slavne glumice: Tanja Bošković postala baka

Autor: | 17/01/2024

0

Tanja Bošković postala baka

Istaknuta dramska umetnica Tanja Bošković postala je baka, prenose beogradski mediji. Toliko je čekala da se posveti toj ulozi, da je od sreće spakovala kofere i uputila se na drugi kraj sveta. Naime, njen sin Đorđe Karaklajić i snaja Katarina već godinama žive u Sjedinjenim Državama.

Mirko Tabašević

 

Pošto je beba tek ugledala svet i ne može da putuje, pogotovo ne toliko daleko, slavna glumica odlučila je da ode kod njih. Znajući koliko je posvećena svemu što radi i da joj je porodica oduvek bila na prvom mestu, nema sumnje da će se i kao baka savršeno snaći.

Pročitajte: Tanja Bošković 35 godina nije imala ni kijavicu - Ovo je tajna njenog čeličnog zdravlja

- Biću posvećena baka, ali ako mi budu tražili da budem. Neću biti od onih baba koje se naturaju svojoj deci. I nisam im naporna s pitanjima kada će dobiti dete. Da biste bili u dobrim odnosima sa svojom decom i roditeljima, ne pitajte ih mnogo – istakla je jednom prilikom.

Ata Images

 

Sina Đorđa dobila je u braku sa rediteljem Dejanom Karaklajićem, s kojim ima i ćerku Lanu. Budući da je rođen u Americi, odlučio je da tamo nastavi život. Kako je njegov otac ispričao, završio je političke nauke, a potom magistrirao komunikacije. Njegova supruga je anesteziolog.

Pročitajte: Ćerka Tanje Bošković majčina je kopija, doživela je prosidbu o kojoj svaka žena sanja

U intervjuu za “Kurir”, koji je dao pre dve godine, poznati reditelj otkrio je da njegov sin trenutno radi kao socijalni radnik i da sa suprugom živi na Floridi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti