Bilo je kao na vašaru, jedna žena se čak porodila: Ovako je izgledala svadba Save Miloševića pod šatorom

Bilo je kao na vašaru, jedna žena se čak porodila: Ovako je izgledala svadba Save Miloševića pod šatorom

Autor: | 22/12/2023

0

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević skoro dve decenije bio je u braku sa Vesnom Bovan. Venčali su se 1996, posle dve godine zabavljanja, dobili su troje dece, a onda 2015, iznenadili javnost odlukom da se razvedu.

Arhiva HELLO!

 

Vesna je važila za jednu od najlepših žena fudbalera. Posle kraha braka povukla se iz javnosti, posvetila se ćerki Isidori i sinovima Nikoli i Borisu, a Savo se zaljubio u violončelistkinju Nataliju Tipsarević.

Pročitajte: Čestitamo. Sreća Sava Miloševića je ogromna, najlepše vesti potvrđene

Lepa Natalija je deset godina mlađa od čuvenog fudbalera. Mnogi kažu da veoma podseća na njegovu bivšu suprugu, o čemu bi se dalo polemisati. Da li se sećate kako je izgledalo njihovo venčanje, o kojem je Beograd dugo pričao?

Boško Karanović

 

Zapravo, imali su dva venčanja - 8. juna u hotelu “Interkontinental”, sa trista gostiju, i sledećeg dana u Janji, crkvi u kojoj je kršten Savo, a kasnije i njihova deca.

- Posle smo otišli u Savino selo Johovac u Semberiji, gde je bila svadba pod šatorom. Bilo je dve hiljade zvanica, a okupilo se oko deset hiljada ljudi. To je za njih bio događaj, izlazak. Dovezli su aparate za kokice i prodavali sladoled, kao na vašaru ' ispričala je Vesna svojevremeno za Gloriju.

ATA Images

 
 
 

- Bila je tolika gužva da se jedna žena porodila na licu mesta, jer nije mogla da se probije kroz gomilu i stigne do bolnice. Ceo kraj je bio neprohodan. U jednom momentu sam izašla na terasu i pogledala okolo, po ravnici. Na sve strane narod...

Dvonedeljni medeni mesec proveli su s prijateljima na Barbadosu. U decembru iste godine rođen im je sin Nikola, a tri godine kasnije, dok su živeli u Saragosi, na dan bratovog rođenja, 8. decembra, stigla je devojčica Isidora.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images

Pročitajte još