Posle Marije, još jedan pevač želi naslednika preko surogat-majke: Žena iz Kolumbije rodiće mi dete

Posle Marije, još jedan pevač želi naslednika preko surogat-majke: Žena iz Kolumbije rodiće mi dete

Autor: | 18/12/2023

0

Sin Marije Šerifović i dalje interesuje javnost

Region i dalje priča o sinu Marije Šerifović, koga je pevačica dobila preko surogat-majke u SAD-u.

Edvin Kalić

 

Dosta toga se moglo saznati o sinu Marije Šerifović poslednjih dana, a tema surogat-majčinstva ponovo je pokrenuta u javnosti.

Instagram

 

Sada se saznaje da i Marijin kolega Aleksa Jelić želi da dobije naslednika preko surogat-majke.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak Maria Šerifovića - Zavirite u Marijin kutak gde će živeti sa sinom, sobica za bebu je tu

- Odlučio sam da razmišljam u tom pravcu, da pokrenem neke korake i da pričam o tome. Smatram da tabue treba razbijati, kameno doba je odavno prošlo. Surogatstvo je u većini zemalja sveta prihvaćeno, ali ne može to tek tako da se završi. Recimo, u Španiji postoji proces veštačke oplodnje, ali proces surogatstva nije dozvoljen. Svi koji se odluče na taj potez moraju da znaju da ima samo nekoliko zemalja u svetu koje to odobravaju. Ukrajina je nemoguća misija poslednjih godina, jer se došlo do toga da je više od sto hiljada beba ostalo bez roditelja, roditelji ne mogu da dođu po svoju decu zbog stanja tamo. Amerika je nedostižna zbog finansija, a onda postoje neke zemlje kao Meksiko, Kolumbija, možda i Argentina, gde možete da uđete u taj proces, a da nemate toliki izdatak. Kada je Amerika u pitanju, nemate rizik kao u Ukrajini. Odlučio sam da započnem taj proces, to nije od danas do sutra. Prvo imate proces raznih provera, dokumentacije, administracije. U zemljama koje sam naveo, to je proces gde singl roditelji ostvare svoj san. Ne moraš da budeš u braku - kazao je Aleksa.

ATA Images

 

- Taj proces može da traje nekoliko godina, dok ne kreneš u samu proceduru to traje sedam, osam meseci, možda i godinu dana. Proces koji sam ja počeo pre nekoliko meseci je nešto u čemu se trenutno nalazim, proveo sam devet dana početkom oktobra u Kolumbiji, a dalje ćemo videti, treba čekati neki period od maja, juna 2024. godine pre nego što taj proces može da počne. Naravno, vreme u kome živimo, opasnosti u kojima živimo daju mi prostor za razmišljanje, želja je tu, ali i doza straha i realnosti, nekih nedoumica, pogotovo kada osoba želi sama da uđe u tu priču. To ne bi trebalo da bude nikakav tabu, ovde se priča o tome da postoji izuzetno veliki broj ljudi koji su u braku, a koji ne mogu da usvoje decu. Zašto im je nedopustivo da usvoje decu, zašto da deca imaju manjak ljubavi i budu na ulici, zašto je to toliko teško - dodao je za "Novu".

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Edvin Kalić

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti