Dušica Jakovljević u suzama otkrila pravi razlog odlaska sa Pinka: Tražila sam im samo jedno...

Dušica Jakovljević u suzama otkrila pravi razlog odlaska sa Pinka: Tražila sam im samo jedno...

Autor: | 27/11/2023

0

Dušica Jakovljević gostovala je u emisiji “Male stvari” kod Snežane Dakić i prvi put rekla nešto što smo svi želeli da čujemo. Naime, voditeljka je koleginici otkrila zbog čega je odlučila da napusti “ružičastu televiziju” posle deset godina.

Možda i ne biste pogodili iz prve da je baš to bio razlog.

Hype TV screenshot

 

- Jedino što sam ja želela i što mi je obećavano, sad već ima dve godine, jeste da novčani iznos koji sam dobijala na račun, deo plate koji je išao na račun, bude toliki da mogu da podignem kredit za stan. Rečeno mi je da će to biti rešeno. Dve godine sam čekala. Nisam tražila ništa što nije moje – rekla je Dušica, ne krijući emocije.

Pročitajte: Botoks, fileri, silikoni... Dušica Jakovljević uradila novu operaciju na licu, pogledajte kako sada izgleda

Kroz suze je objasnila koliko je svih prethodnih godina bila posvećena poslu, koliko se davala... Žrtvovala je i sebe, i vreme s decom, radila je noćne smene, odrekla se mnogih stvari. Uprkos svemu, doživela je da joj na kraju jedna osoba kaže kako je “ona njima zabola nož u leđa jer jer otišla u pola sezone”.

Hype TV screenshot

 

- Na nečijih šest hiljada kvadrata, moja deca valja imaju prava na svojih šezdeset – dodala je voditeljka, otkrivši da očekuje različite reakcije posle emisije.

- Razmišljam da li će me neko pozvati da me osudi što sam ovo ispričala. A kada sam nameravala da dam otkaz, poslala sam poruku u kojoj sam sve fino objasnila. Jasno sam rekla da sam dobila ponudu koju je nemoguće odbiti. Sat vremena nakon što sam poslala poruku, kao odgovor sam dobila samo jednu reč: “Koliko?”.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti