Privatne poruke Anice Lazić izašle u javnost: Evo kakav odnos ima sa Ristovskim, istina je jedna

Privatne poruke Anice Lazić izašle u javnost: Evo kakav odnos ima sa Ristovskim, istina je jedna

Autor: | 27/10/2023

0

Privatne poruke Anice Lazić izašle u javnost

Anica Lazić i Lazar Ristovski naišli su na brojne osude javnosti kada su potvrdili da su u emotivnom odnosu, a kritičarima je sporna razlika u godinama, odnosno problem je što glumac ima 71, a njegova izabranica uskoro 32 godine.

Instagram

 

Iako se do sada ni jedno od njih nije oglašavalo po pitanju svoje, čini se, "zabranjene" ljubavi, Anica je rešila da stavi tačku na zlurade opaske da je sa Ristovskim zbog karijere i na ružne reči koje joj ovih dana nemilice upućuju preko društvenih mreža.

Naime, sa pratiocima je podelila niz privatnih poruka koje su joj stizale ovih dana, a u njima smo imali prilike da vidimo i drugu stranu medalje, koja nam po svemu sudeći donosi istinu o tome da ljubav ipak ne poznaje godine.

Pročitajte: Samo što smo saznali da su zajedno - Devojka Lazara Ristovskog objavila srećne vesti, glumcu stižu čestitke

- Ćao, Anice, ljubav sa trideset godina starijim čovekom naučila me je da osećam, volim i ne osuđujem ljude... Samo hrabro, gore glavu, jedan je život!

- Prelepi ste! Takođe sam sa divnim muškarcem koji je stariji od mene četrdeset godina, naravno da mnogi osuđuju, ali kolika je to ljubav koju osećamo, tako da vas razumemo i podržavamo! Ljubav pobeđuje sve! Pozdrav od nas!

Instagram

 

- Prave ljubavi zrače, to znamo mi koji ih živimo, oni koji ne razumeju, nažalost, ne razumeju jer nisu osetili i ne treba ih kriviti, vi ostanite inspiracija - samo su neke od privatnih poruka koje je Anica javno podelila.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin