Vila ostala momačka: Ristovski uselio novu devojku u luks stan, a u Zemunu krije pravi raj

Vila ostala momačka: Ristovski uselio novu devojku u luks stan, a u Zemunu krije pravi raj

Autor: | 13/10/2023

0

Dom Lazara Ristovskog je raj na zemlji

Glumac Lazar Ristovski nakon razvoda od Danice Ristovski ponovo uživa u ljubavi i to sa 39 godina mlađom glumicom i koleginicom Anicom Lazić. To je kratko potvrdio za medije ove nedelje i nije želeo dalje da komentariše njihovu vezu.

Instagram

 

Ono što se trenutno zna jeste da mlada glumica nije bila razlog za razvod para Ristovski, koji je u zajednici proveo četiri decenije, kao i da su Lazar i Anica počeli zajednički život. Kako navode domaći mediji, golupčići sad uživaju u stanu Ristovskog u Beogradu na vodi, i više ne kriju svoju ljubav.

Pročitajte: Kada se ženio, devojka mu se nije ni rodila - Ristovski nije ličio na mladoženju, Danica bi slike sa venčanja spalila

Interesantno je da Ristovski ima nekretninu u Zemunu koja oduzima dah. Tu se glumac povukao nakon razvoda od Danice, i uživao u samačkom životu. Legendarni glumac je svojevremeno objavio fotografiju iz bazena i otkrio gde se nalazi nakon razvoda, a svi su bili opčinjeni fantastičnim pogledom.

Instagram

 

Bazen se nalazi na terasi njegove kuće na Gardošu, i celo leto proveo je u svojoj oazi daleko od svih.

Pročitajte: Šta razvod učini od žene! Izgled Danice Ristovski ne prestaje da se komentariše, pogledajte najnovije fotografije

Osim bazena i dvorišta opasanog zidinama, ova vila poseduje i pet soba i dva kupatila. Kako su mediji ranije prenosili, njena površina je 182 kvadrata.

printscreen

 

Podsetimo, Danica i Lazar venčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina – Petra koji je filmski producent i reditelj i Jovana koji je završio ekonomiju. Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom ima sina Bogdana.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti