Vreme je da javnost sazna! Evo zašto se Brena nije pojavila na koncertu Aleksandre Prijović

Vreme je da javnost sazna! Evo zašto se Brena nije pojavila na koncertu Aleksandre Prijović

Autor: | 29/09/2023

0

Aleksandra Prijović sinoć je zapalila Beograd, a to je bio tek prvi “požar” jer su zakazana još dva koncerta u Štark Areni. Nije razočarala publiku, naprotiv, poklonila im je spektakl kakav će se dugo pamtiti. Podršku su joj pružile brojne kolege i prijatelji, pomenimo tek Cecu, Mariju Šerifović, Acu Pejovića... Ali, gde je bila jedna od svekrva, Lepa Brena?

Boško Karanović

 

Na Prijinom koncertu Lepa Brena nije bila. Svi znamo da se obožavaju i da su uvek u superlativima govorile jedna o drugoj.

Pročitajte: Majka Aleksandre Prijović priju Zoricu obožava, a Brenu... Ovo je prava istina o njihovom odnosu

- Brena je jako ponosna na mene. Ona mi prva šalje one aplauze i vatrice na Instagramu i odgovara na storije. Nikad me nije kritikovala, uvek me je podržavala. Beki me savetuje kao što majka savetuje svoje dete – rekla je Aleksandra nedavno.

Andreja Damnjanović

 

Ipak, Brena se sinoć nije pojavila, što je odmah pokrenulo razne priče. No, nema razloga za brigu, saznali smo i zbog čega.

Pročitajte: Prizor kakav se ne viđa često - Jelena Đoković peva veliki hit Lepe Brene, mama Vera i svekrva Dijana đuskaju

S obzirom na to da je Prija zakazala tri koncerta, na drugom, u “zlatnoj sredini”, imaće specijalnu gošću. Sad ste već pogodili. U petak će joj se na grandioznoj sceni Arene pridružiti – Lepa Brena!

Andreja Damnjanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreja Damnjanović

Pročitajte još

Najnovije vesti