Jelena Tomašević više ne izgleda ovako: Godinama se bori sa specifičnim oboljenjem, a sada se odlučila na veliku promenu

Jelena Tomašević više ne izgleda ovako: Godinama se bori sa specifičnim oboljenjem, a sada se odlučila na veliku promenu

Autor: | 27/09/2023

0

Supruga Dejana Tomaševića promenila imidž

Dejan i Jelena Tomašević već četvrt veka uživaju u skladnom braku, koji je oličenje ljubavi, harmonije i svega ostalog čime bi jedna zdrava porodica trebalo da se odlikuje.

Imaju četvoro dece, a tu je i Jelenin sin iz prvog braka. Nedavno su dobili i unuka.

Luka Šarac

 

Supruga proslavljenog košarkaša već dugo se bori sa lupusom, neizlečivom autoimunom bolešću kada organizam bukvalno napada sam sebe.

Pročitajte: Ja to nisam mogla da prihvatim - Supruga Dejana Tomaševića patila je od retke i neizlečive bolesti, a onda se desilo čudo

Oboljenje je specifično i treba vremena da čovek nauči da živi s njom, ali Jelena je, uz nesebičnu podršku muža i dece, uspela da prebrodi sve izazove. Uz stalne kontrole može normalno da se živi, što ona i dokazuje na svakom koraku.

Boško Karanović

 

Ko je prati na Instagramu primetio je i jednu drastičnu promenu. Naime, Jelena odnedavno ima novu frizuru, što je mnoge iznenadilo.

Pročitajte: Suze radosnice i sreća - Supruga Dejana Tomaševića podelila prelepe vesti (foto)

Kada ženu vidimo sa novom bojom kose ili oblikom frizure, obično pomislimo da je to znak da se nešto važno promenilo u njenom životu.

No, u slučaju Jelene Tomašević sve je u najboljem redu. U supruga je i dalje zaljubljena kao prvog dana, on u nju takođe, a aktuelna frizura sa loknama „skinula joj je”, slažu se mnogi, dosta godina, pa sada izgleda kao u vreme kada su se ona i Dejan upoznali.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Slične Vesti

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

18707 pregleda

Saznajte više

Pročitajte još

Najnovije vesti