Ipak nije mogao bez nje: Posle manastira Milan Stanković se vratio prvoj ljubavi

Ipak nije mogao bez nje: Posle manastira Milan Stanković se vratio prvoj ljubavi

Autor: | 25/09/2023

0

Milan Stanković manastir smatra drugim domom

Već neko vreme o Milanu Stankoviću ne piše se u kontekstu njegove muzička karijere ili ljubavnih osvajanja. Pevač je posvetio poslednje mesece duhovnom životu i povukao se u manastir, a čak se i pisalo da hoće da se zamonaši u Crnoj Gori.

Goran Popovski

 

Iz manastira Podmaine gde je pevač boravio tada su poručili da Milan zapravo nije hteo da se zamonaši, ali da manastir smatra svojim drugim domom.

Pročitajte: Ne mogu da ga prepoznam, zbog mene mora da se vrati - Rada Manojlović otkrila istinu o odlasku Milana Stankovića u monahe

- Milan jeste boravio kod nas, ali nije imao pretenzije da bude iskušenik. To je čitav proces. On je želeo da bude u manastiru u prostoru svetog mesta, kao u duhovnoj banji. Tražio je sebe i svoje istinsko ja, ali nije imao monašku ambiciju. Ovaj manastir je njegovo duhovno mesto. On je u procesu nalaženja sebe i nalaženja Boga i ovo je najbolje mesto za to - rekao je sveštenik iz manastira Podmaine.

Ata Images

 

Sada se čini da se Milan Stanković vratio svojoj prvoj ljubavi - pevanju. Latio se mikrofona na jednoj svadbi a snimak je završio na Tiktoku.

Pročitajte: Rame uz rame sa monasima: - Pojavila se prva fotografija Milana Stankovića iz manastira, pevač ne liči na sebe FOTO

Tada je pevao pesmu "Hotel Balkan" Zdravka Čolića, a nije sigurno da li je Milan bio gost ili je bio angažovan za nastup.

Ali promene su više nego očigledne, Stanković je znatno promenio svoj imidž. Vidno mršaviji, pevač sada ima dužu kosu vezanu u niski rep.

Na svadbi se pojavio u opuštenom izdanju - farmerke, patike i crni običan duks. Izgleda da ga je boravak sa monasima zaista naučio skromnosti, koju praktikuje i nakon boravka u manastiru.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti