Da li je ovo Vesna Zmijanac? Pevačica posle operacije srca prvi put u javnosti, izgledom zbunila sve

Da li je ovo Vesna Zmijanac? Pevačica posle operacije srca prvi put u javnosti, izgledom zbunila sve

Autor: | 20/09/2023

0

Vesna Zmijanac posle operacije srca izgleda ovako

Beogradski frizer Boris Obreški sinoć je proslavio 38. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, gde su bile prisutne brojne poznate ličnosti koje je godinama ulepšavao.

Među njima našla se Goga Sekulić, Olja Barjami, Jovana Ljubisavljević, Ljupka Stević, a tu je bila i Ana Nikolić koja je slučajno ili ne preskočila premijeru filma bivšeg supruga Stefana Đurića Raste.

Ata Images

 

Na opšte iznenađenje mnogih, na rođendan je stigla i pevačica Vesna Zmijanac, koja je mesecima bila u medijskoj ilegali, zbog teškog zdravstvenog stanja, a sudeći prema najnovijim fotografijama pevačica se potpuno oporavila.

Pročitajte: Njemu je posvetila pesmu Nevera - Vesna Zmijanac ludo volela poznatog pevača, on je prevario sa koleginicom

Naime, sredinom aprila, folk diva, zabrinula je javnost kada je morala da ide na operaciju srca i tom prilikom joj je ugrađen bajpas. Sve je, na sreću, prošlo u najboljem redu.

Ata Images

 

Posle uspešne intervencije pevačica se sklonila iz Beograda, pravo u svoju prelepu vikendicu na Bukulji, a najveću podršku pružaju joj ćerka Nikolija i unuke Rea i Hana

Pročitajte: Zbog Vesne Zmijanac napravio pravi presedan - Ovo je otac Nikolije Jovanović, krije se od kamera ceo život

Sada, pet meseci kasnije Vesna Zmijanac se kao feniks digla iz pepela. Smela, savršeno stilizovana i sa osmehom na licu, nikoga nije ostavila ravnodušnim. 

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti