Javno je ponizio, za preljubu je saznala iz novina: Ena Popov bila je verenica poznatog fudbalera

Javno je ponizio, za preljubu je saznala iz novina: Ena Popov bila je verenica poznatog fudbalera

Autor: | 14/09/2023

0

Bivši dečko Ene Popov je poznati fudbaler 

Ena Popov u javni život ušla je kao učesnica Velikog brata. Posle toga zaplovila je muzičkim vodama, da bi karijeru nastavila kao voditeljka. U toj sferi se, reklo bi se, najbolje snašla.

Instagram

 

Zgodna Novosađanka pažnju je od početka privlačila prirodnim izgledom i spontanošću. Danas živi povučeno, uživa sa porodicom, srećno je udata i ima dvoje dece.

Pročitajte: Ena Popov zabrinuta za zdravlje, oglasila se uoči odlaska u bolnicu - Zakazala sam pregled grudi

U medijima se ne pojavljuje često, ali je na društvenim mrežama i te kako aktivna. Pripadnicama lepšeg pola dopadaju se njeni bjuti-saveti, razglednice iz svakodnevnog života, sa putovanja i snimanja, a na osnovu fotografija, između ostalog, možemo da zaključimo da izgleda bolje nego ikad.

Instagram

 

Već više od deset godina zaljubljena je u biznismena Nenada Čanka, sa kojim ima ćerke Riju i Milu.

No, pre nego što je upoznala čoveka svog života i posvetila se porodici, Ena je bila u vezi sa fudbalerom Gojkom Kačarom, nekadašnjim reprezentativcem. Važio je za jednog od najvećih šmekera srpskog fudbala.

Daniel Kopatsch/Bongarts/Getty Images

 

Ena nije mnogo pričala o ovoj romansi, sve što je rekla o Kačaru bilo je da su drugovi iz detinjstva i porodični prijatelji. Međutim, bili su i u vezi, kratko, oko devet meseci.

Navodno, Eni je konce pomrsila starleta Stanija Dobrojević, sa kojom se Kačar paralelno viđao. Sada je sve to samo (burna) prošlost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zoran Mirčetić