Verio se Skaj Vikler: Voleo pevačicu, bio oženjen ćerkom slavnog glumca, a evo koga treći put vodi pred oltar FOTO

Verio se Skaj Vikler: Voleo pevačicu, bio oženjen ćerkom slavnog glumca, a evo koga treći put vodi pred oltar FOTO

Autor: | 10/08/2023

0

Muzičar Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, odlučio je da ponovo stane na “ludi kamen”. Popularni hiphoper verio se sa dugogodišnjom devojkom Nastasijom Bodirogom, koja se odmah pohvalila na Instagramu.

Instagram

 

“Ljubav”, napisala je zgodna Nastasija pored fotografija snimljenih negde na moru, a u prvom planu je dijamantski prsten. Veridba je, po svemu sudeći, “pala” u tom romantičnom ambijentu, a čestitke ne prestaju da se nižu.

Instagram

 

Atraktivna plavuša često objavljuje zajedničke slike sa svojim izabranikom, sad već verenikom. Sudeći po informacija koje se mogu pronaći na društvenim mrežama, završila je srpski jezik i književnost.

Instagram

 

Pošto planira da se ponovo ženi, Skaj Vikler mogao bi da snimi i neki singl koji bi se zvao “Treća sreća”. Jer, iza sebe ima dva braka – jedan sa Minom Berček, ćerkom legendarnog glumca Aleksandra Berčeka, a drugi sa Anđelom Stamenković. Ni ta ljubav nije potrajala, ali se iz nje rodila devojčica po imenu Strela.

Privatna Arhiva

 

Poznati muzičar bio je i u vezi sa koleginicom Kajom Ostojić posle rijalitija “Velikog brata”, u kojem su oboje učestvovali.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti