Najstariji sin Siniše Mihajlovića slavi rođendan: Italijanke otkidaju za lepim Miroslavom, oduševićete se kad čujete šta su mu planovi

Najstariji sin Siniše Mihajlovića slavi rođendan: Italijanke otkidaju za lepim Miroslavom, oduševićete se kad čujete šta su mu planovi

Autor: | 19/07/2023

0

Miroslav Mihajlović, najstariji sin Siniše i Arijane Mihajlović, danas slavi 23. rođendan. Visok je, naočit, pokupio je sve najbolje od lepih roditelja i kristalno je jasno zbog čega mu je za petama armija obožavateljki.

Instagram

 

Ovo je, nesumnjivo, jedan od najvažnijih datuma u životu zanosne Arijane, nekadašnje manekenke i voditeljke koja je zbog porodice žrtvovala karijeru i nikad se zbog te odluke nije pokajala. Dan kada je prvi put postala majka ima posebno mesto u srcu supruge Siniše Mihajlovića, pa je tim povodom objavila i fotografiju sa lica mesta, odnosno porođaja, kome je prisustvovao i slavni fudbaler.

Pročitajte: Prezgodni sin Siniše Mihajlovića leto provodi na najlepšem mestu u Srbiji, očevina se ne zaboravlja FOTO

Nekoliko trenutaka pošto je beba ugledala svet Arijana je nasmejana pogledala u kameru. Zaboravila je na sve porođajne muke kada je malog Miroslava uzela u naručje, a pomagao joj je i Siniša koga vidimo kako nežno grli tek rođenog dečaka.

„Tanti auguri“, čestitala je rođendan najstarijem sinu, pokazujući da je i suprug zauvek u njenom srcu i mislima.

Instagram

 

Osim što je lep i atraktivan, Miroslav je i veoma ambiciozan momak. Jedno vreme išao je stopama slavnog oca, čak je igrao za Lacio, ali je na kraju odustao od fudbalske karijere i posvetio se školovanju.

Pročitajte: Misteriozni Marko: Da li je vanbračni sin Siniše Mihajlovića prisustvovao venčanju sestre Virdžinije

Međutim, početkom ove godine, motivisan činjenicom da Siniša u svojoj trenerskoj karijeri nije stigao do trofeja, odlučuje da to učini umesto njega. Najpre će, kako je rekao, završiti studije.

Instagram

 

- Pred diplomom sam, kao i Virdžinija, a sledeći će biti Dušan i Viktorija, jer je tata želeo da vredno učimo. Takođe, želim da se odmah upišem na trenerski kurs kako bih ispunio želju koju tata nije uspeo da ispuni, da podignem trofej na klupi - rekao je Miroslav Mihajlović u razgovoru za „Korijere delo sport“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin