Šta se dogodilo sa Atinom Tošić?! Mesecima je nismo videli, ovo je razlog FOTO

Šta se dogodilo sa Atinom Tošić?! Mesecima je nismo videli, ovo je razlog FOTO

Autor: | 27/06/2023

0

Atina Tošić donela odluku koja je iznenadila porodicu

Starija ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića izrasla je u visoku i lepu tinejdžerku, a sa nepunih petnaet godina već je bila u prilici da prošeta modnim pistama. Njene objave na društvenim mrežama izazivale su veliku pažnju, broj pratilaca je rastao, a onda je Atina, neočekivano, odlučila da se povuče u ilegalu.

Instagram

 

Devojčice nema ni na profilima njenih roditelja; sa tatom se poslednji put zajedno slikala na proslavi rođendana njene tetke Katarine, koja živi u Zrenjaninu, dok smo je sa mamom i mlađom sestrom Nikom videli krajem prošle godine na jednoj modnoj reviji.

Instagram

 

Iako je na Instagramu i TikToku bila veoma popularna i imala više od sto hiljada pratilaca Atina je jednostavno obrisala sve naloge.

Pročitajte: Atina opasno zamerila majci, DOSTA JOJ JE - Isplivao snimak iz doma Jelene Karleuše tokom Božića, sve je jasno

 

‒ Kada sam je pitala zašto je to uradila, rekla mi je: „A zašto da ne?“ Tako da, mamina ćerka ‒ ispričala je Jelena Karleuša u jednom intervjuu.

Instagram

 

Atina i Nika početkom septembra napuniće petnaest, odnosno četrnaest godina, u uzrastu su kad se javljaju prve ljubavi i započinju prve veze, pa nije isključeno ni to da su naslednice muzičke zvezde trenutno okupirane važnijim stvarima od postova na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Miletić

Slične Vesti