Darija Kisić je danas najsrećnija majka na svetu, svi joj čestitaju: Tradicija se nastavlja FOTO

Darija Kisić je danas najsrećnija majka na svetu, svi joj čestitaju: Tradicija se nastavlja FOTO

Autor: | 15/06/2023

0

Ćerka Darije Kisić je vukovac

O privatnom životu Darije Kisić malo toga se zna, jer je ministarka odlučila da strogo razdvoji poslovni i porodični život. Međutim, neretko se na društvenim mrežama pohvali ćerkom Tinom Tepavčević, i posveti joj nekoliko objava na Instagramu kada za to ima povod.

ATA Images

 

Poslednji put smo Tinu videli na profilu gospođe Kisić kada je tinejdžerka proslavila 19. rođendan, a sada je ponosna majka objavila da joj je mezimica završila gimnaziju, i to, ni manje ni više, nego kao vukovac.

Pročitajte: Kad su ušle svi su ih ogovarali - Darija Kisić povela ćerku na prijem, pogledajte samo kako se SREDILA (FOTO)



- Tradicija se nastavlja. Moja sreća, snaga i ponos - napisala je Kisić na svom Instagram profilu uz fotografiju Vukove diplome.

 

 


Šta je sada u planu mlade, zgodne, ali i pametne Tine? Opcija sigurno ima mnogo, da upiše prestižni fakultet u Srbiji ili inostranstvu, ili da krene potpuno drugim putem, i to u svet modelinga.

Lepa Tina modni debi imala je prošle godine, kada je ponela modele iz nove kolekcije Suzane Perić, i odlično se snašla na pisti, tako da joj talenta za manekenku sigurno ne manjka.

 

 

Instagram

 

Doduše, jedno ne isključuje drugo. Tina će sigurno završiti fakultet koji odgovara njenim interesovanjima i ambicijama, a modelingom može da se bavi iz zabave.

Pročitajte: Lepota se konačno vratila na velika vrata - Ćerka Darije Kisić prošetala modnom pistom, manekenski debi o kom se priča

 

Sigurni smo da će biti izuzetno uspešna čime se god bavila, jer ipak, krv nije voda.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti