Nina Janković ima 35, a da vidite samo koliko ima njena Slavica! Glumica objavila maminu fotografiju, jedan detalj svima promakao FOTO

Nina Janković ima 35, a da vidite samo koliko ima njena Slavica! Glumica objavila maminu fotografiju, jedan detalj svima promakao FOTO

Autor: | 07/06/2023

0

Majka Nine Janković izgleda nestvarno

Jedna od naših najlepših glumica, Nina Janković, pokazala je svoju majku Slavicu koja je juče proslavila rođendan. Uprkos brojnim profesionalnim obavezama, glumici je porodica uvek bila na prvom mestu.

Na njenom profilu na Instagramu osim supruga Matije, sina Vukašina i ćerke Ivanke, često se mogu videti i fotografije na kojima je sa roditeljima – Raduškom Slavicom.

Pročitajte: Nina Janković u retkom izlasku sa suprugom - Pogledajte kako se bračni par obukao za premijeru filma Indigo kristal FOTO

Instagram

 

“Najboljoj mami i baki srećan divan dan”, napisala je glumica ispod fotografija sa Slavica koja je napunila neverovatnih 60 godina.

Osim, majke i ćerke na slikama su se našla i deca glumice, koji su uživali u društvu svoje bake, dok su se nizale čestike, a mnogi su komentarisali i to kako Nina liči na majku i da su definitivno geni zaslužni za njen mladoliki izgled. 

Pročitajte: Poput holivudskih zvezda - Nina Janković izdominirala na crvenom tepihu, od njene haljine zastaje dah (foto)

Mnogima je promaklo to da i Nina i njena mama neguju prirodan izgled, te se na fotografijama može videti da su obe bez trunke šminke, a jedino što ih krasi je neodoljiv osmeh i šarm.

- Privatno ne koristim mnogo šminke, savladala sam neke od tehnika make-upa pa kada imam vremena, volim da budem sama svoj majstor i da se igram umetnika na sopstvenom licu. Nekada ti eksperimenti daju odlične rezultate, ali kada mi je bitno da budem dobro našminkana, oslonim se na moju šminkerku - priznala je jednom prilikom glumica.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miša Obradović

Slične Vesti

Najnovije vesti