Tajna čuvana decenijama: Lidija Vukićević je bila sa poznatim glumcem, znamo ga svi!

Tajna čuvana decenijama: Lidija Vukićević je bila sa poznatim glumcem, znamo ga svi!

Autor: | 28/04/2023

0

Bivši dečko Lidije Vukićević je poznati glumac

Glumica Lidija Vukićević važi za jednu od najlepših glumica na našoj javnoj sceni, a njen ljubavni život krije daleko od očiju javnosti, pa tako znamo samo oca njene dece, Mitra Mrkelu sa kojim je bila u braku sve do 2000. godine kada su stavili tačku na odnos.

Pročitajte: On je ukrao srce harizmatične glumice - Lidija Vukićević progovorila o ljubavi sa deset godina mlađim slikarom

Instagram

 

Ipak pre nekoliko godina Lidija je odgovarala na pitanja čitalaca "Blic pulsa", kada je priznala da je bila u vezi sa jednim od naših poznatih glumaca.

- Bilo je naravno udvaranja i glumaca i političara. Tačno je da sam na početku karijere bila u vezi s jednim glumcem. Bilo nam je jako lepo, imali smo divnu vezu. Znate ga, ali vam neću reći ko je - ostala je misteriozna Lidija koja i dalje ostaje dosledna odluci da tu vezu sakrije.

Luka Šarac

 

Spajali su je sa umetnicima i političarima, a na takve pretpostavke ona se smeje.

- Udvaranja je bilo u kafani i toga da mi muškarci prilaze i dele komplimente, ali ljubav mi se nije dogodila u kafani. I nije tačno da mi se udvarao Šešelj. On mi je možda udelio kompliment, ali ništa više od toga se nije dogodilo. Komplimente mi stalno udeljuju i to ne smatram zavođenjem. Ništa konkretno nije bilo sa Vojislavom, zaista - istakla je Lidija.

Podsetimo, glumica se 1991. godine udala se za fudbalera Mitra Mrkelu, sa kojim je dobila sinove Andreja i Davida, a bračna sreća potrajala je devet godina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dejan Milićević

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti