Onaj ko voli Boga, prolazi kroz takva stradanja... Milan Stanković na Vaskrs poslao snažnu poruku, naježićete se kada je pročitate FOTO

Onaj ko voli Boga, prolazi kroz takva stradanja... Milan Stanković na Vaskrs poslao snažnu poruku, naježićete se kada je pročitate FOTO

Autor: | 16/04/2023

0

Pevač Milan Stanković, otkako se povukao iz javnosti najveći deo svog vremena provodi u manastiru Podmaine pored Budve, a kako se nedavno pričalo, pevač će uskoro dobiti blagoslov za početak iskušeničkog života.

Pročitajte: Prvo obraćanje Milana Stankovića nakon vesti da će na Veliku Gospojinu postati iskušenik - Evo šta je pevač poručio FOTO

Facebook

 

Kako je Kurir saznao, Milan će, kako sada stvari stoje, uoči manastirske slave, na praznik Velike Gospojine 28. avgusta, dobiti blagoslov, a tom prilikom biće obučen u mantiju, odnosno više neće nositi običnu garderobu kao ostali vernici.

Iako se retko oglašava na Instagramu, na današnji praznik, postavio je stori, ali naravno u duhovnom maniru, a poruka je više nego čudna kada je ovaj pevač u pitanju.

- Onaj ko voli Boga, prolazi kroz takva stradanja koja čovek bez duboke vere u Boga ne bi mogao da izdrži, nego bi duševno oboleo. Sv. Sofronije Saharov.

Da li je ovo "stradanje" proces kroz koji Milan trenutno prolazi na svom duhovnom putu ili samo poruka u koju veruje, vreme će pokazati.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti