Ko je Princ od Vranje: Završio je norveški, ima crni pojas u karateu i ludo je zaljubljen u ovu lepoticu FOTO

Ko je Princ od Vranje: Završio je norveški, ima crni pojas u karateu i ludo je zaljubljen u ovu lepoticu FOTO

Autor: | 02/03/2023

1

Stefan Zdravković, javnosti poznatiji pod umetničkim imenom Princ od Vranje, definitivno je ostavio utisak na prvoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju. Dugokosi Vranjanac nastupio je sa pesmom „Cvet sa istoka“ i oduševio publiku svojim performansom.

ATA Images

 

Stefan je rođen 1993. godine u Vranju, a muzikom se bavi od svoje 12. godine. Završio je norveški jezik na odseku za skandinavistiku na Filološkom fakultetu u Beogradu. Osim što ima lep glas, može da se pohvali i da svira bubnjeve i gitaru. Svoj pevački talenat predstavio je na mnogim svetskim festivalima i takmičenjima.

Pročitajte: Šta se desilo sa Konstraktom? Nestala je iz javnosti, a sad se odlučila na drastičnu promenu, ne liči na sebe FOTO

Dejan Milićević

 

Pored muzike, Stefanova velika ljubav je sport. Bio je prvak Srbije i vicešampion Balkana u karateu i ima crni pojas. Trenutno važi za jednog od favorita takmičenja Pesma za Evroviziju, a na pitanje šta će prvo uraditi ako pobedi i domogne se karte za Liverpul rekao je da će pojesti gurmansku pljeskavicu.

Princ od Vranje u srećnoj je vezi sa jednom Katarinom.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Maja 19:13 03.03.2023
Odgovori

Predivan je! Samo napred do pobede. Najkvalitetniji glas i pevanje na Beoviziji.

hellomagazin.rs Dejan Milićević

Pročitajte još

Najnovije vesti