Ovo je 10 najskupljih privatnih nastupa: Čak dva mesta pripadaju porodici Meljničenko

Ovo je 10 najskupljih privatnih nastupa: Čak dva mesta pripadaju porodici Meljničenko

Autor: | 30/01/2023

0

Deset najskupljih privatnih nastupa

Nastupi na privatnim zabavama mnogim ovdašnjim muzičarima predstavljaju glavni izvor prihoda. No, na takve poslove nisu imune ni najveće svetske zvezde. Milionske ponude se ne odbijaju, iako često umeju da budu kontroverzne, pogotovo kada iza njih stoje neki od najbogatijih i najmoćnijih ljudi današnjice. Ko je u novom milenijumu zaradio najviše na žurkama zatvorenim za javnost? Krenimo redom, od desetog do prvog mesta...

Pročitajte: Šta se krije iza enormnog bogatstva - Nina Badrić otkrila kako zaista živi milijarderka Sandra Meljničenko

Gary Hershorn-Pool / Getty Images

 

10. Dženifer Lopez pevala je 2007. godine na rođendanskoj zabavi Andreja i Sandre Meljničenko za 2,8 miliona dolara, a dobila je još milion za hotel, put i ostale luksuzne potrebe.

9. Dejvid Bruks, kontroverzni biznismen, nije žalio novca za proslavu punoletstva svoje ćerke, pa su članovi rok benda „Aerosmith“ te 2005. godine postali bogatiji za 2.9 miliona dolara.

8. Bruno Mars zabavljao je 2021. goste na venčanju sina izvršnog direktora kompanije „Motorola“ Grega Brauna i za to dobio 3,2 miliona dolara.

7. Džordž Majkl je 2007. godine doputovao u Moskvu kako bi nastupio na privatnoj zabavi jednog ruskog tajkuna za 4,2 miliona dolara.

6. Bijonse je bila specijalna gošća na partiju organizovanom pred venčanje ćerke Mukeša Ambanija, u tom trenutku (2018) desetog najbogatijeg čoveka na svetu. Koncert je koštao 4,7 miliona dolara.

5. Kristina Agilera dobila je šest miliona dolara za nastup na spektakularnom venčanju Andreja i Sandre Meljničenko, održanom 2005. godine na jugu Francuske.

Pročitajte: Obezbedila mu je luksuzan život, ali ne i Čolu - Ovo je rođeni brat Sandre Meljničenko kojeg nikada nismo videli FOTO

Privatna arhiva

 

4. Kultni bend „Eagle“ je samo jednu pesmu, njihov najveći hit „Hotel California“, koju su izveli na privatnoj zabavi u Njujorku, naplatio čak šest miliona dolara.

3. Selin Dion više puta je pevala na događajima zatvorenog tipa, a 2011. godine imala je tri superskupa nastupa – za svaki je dobila po 8,5 miliona dolara.

2. I rok dinosaurusi „Rolingstonsi“ su na visokoj ceni. Milijarder Dejvid Bonderman platio im je 18,7 miliona za zabavu koju je 2002. priredio za svoj šezdeseti rođendan.

1. Kraljica Bej je apsolutna rekorderka. Za jedan sat pevanja na nedavnom otvaranju hotela „Atlantis the Royal“ u Dubaiju Bijonse je nagrađena sa neverovatnih 24 miliona dolara.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Getty Images, Profimedia

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti