Duško će posle ovoga pozeleneti od besa: Karleuša u kupaćem, Karić lajkuje! (foto)

Duško će posle ovoga pozeleneti od besa: Karleuša u kupaćem, Karić lajkuje! (foto)

Autor: | 06/08/2022

3

Karleuša u kupaćem napravila pometnju

Jelena Karleuša ovih dana hara Crnogorskim primorjem, odakle svakodnevno na Instagramu objavljuje provokativne fotografije, koje dobijaju desetine hiljada lajkova. Ispod seta najnovijih, na kojima je u minijaturnom kupaćem kostimu, napisala je: „Gold Label Siren Barbie“.

Pročitajte: Učinio je sve da se ne sazna! Otkriveno gde letuje Duško Tošić i ko mu na tajnom odmoru pravi društvo

Instagram

 

Intrigantna zvezda odavno je otkrila delotvoran recept za ućutkivanje mase. Fotografije kao što su ove u senku bacaju priče o svim aferama, pa i o ovoj najsvežijoj – razvodi li se zaista posle 14 godina od Duška Tošića.

Pročitajte: Ljubav se dogodi - Jeleni je razvod od Duška bio suđen, ali ona ne tuguje, stiže još jedna beba

Instagram

 

Kad joj je najteže, kako je jednom prilikom ispričala, obuče najlepšu haljinu i nasmeje se sudbini u lice, a svojom najjačom osobinom smatra optimizam. Razlika je samo što ovog puta nije bilo oblačenja najlepše haljine, već kupaćeg kostima.

Pročitajte: Skupoceni sat, naočare i burma - Prvi put posle vesti o razvodu oglasio se Duško Tošić (foto)

Instagram

 

Karleuša u kupaćem na Instagramu je oduševila 55.000 pratilaca koji su lajkovali njene fotografije, među njima i jedno poznato ime, niko drugi do Jugoslav Karić, brat od strica pevačicinog bivšeg supruga Bojana Karića.

Komentari (3)

Loading
Vasila 18:33 07.08.2022
Odgovori

Strasno je ako joj je u 45. smisao zivota da se slika bukvalno gola. Nakon odredjenih godina kada bi trebalo da steknete zrelost takve stvari ukazuju na povrsnost i tastinu. Ona bi milion puta bila lepsa u nekoj zenstvenoj, lepoj haljini kao u eri kada je snimala za BK, nego u ovim gotovo porno varijantama.

Зоран 00:11 14.08.2022
Odgovori

Ја не схватам шта људи виде "лојепо" код те јелене, па погледај те профил фигуре на јахти, страшно, стчи јој дупе као да је накалемљено!

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još