Kako su slavne mame prestale da puše

Kako su slavne mame prestale da puše

Autor: | 10/10/2015

0


Cigarete nas asociraju na ne toliko lepo mirisnu i štetnu naviku. Kada vidimo poznate holivudske dame sa cigaretom u ruci, uglavnom se razočaramo i one nam postaju manje atraktivne i zanimljive.

Ove poznate dame su veoma strastveni pušači i retko koja se u potpunosti odrekla ove loše navike, bez obzira na to kakve će posledice imati na njihove karijere. Dok se neke mame nisu mogle suzdržati, neke su se bar na jedan duži period odvikli od ove navike- tokom trudnoće.

Dženifer Lopez

Verovali ili ne Dženifer je strastveni pušač, iako to zaista dobro krije javnosti i paparaca. Tokom trudnoće se odrekla pušenja, ali nastavila je odmah nakon rođenja Eme i Maksa. Čini se da bilo koja loša navika ne može da utiče na njenu karijeru i reputaciju.


Anđelina Džoli

Poznata glumica i veiliki humanitarac ostavila je pušenje jedino dok je u stomaku nosila kćerkicu Šajlo, i tokom druge trudnoće u kojoj je nosila blizance Vivijen i Noks koje ima sa poznatim glumcem i suprugom Bred Pitom.

Lili Alen

Engleska pevačica,iako nekoliko puta je izjavila kako neće braniti deci da probaju travu ili puše cigarete, svakako je ostala dosledna i tokom trudnoće prestala da puši.

Džesika Alba

Ona je zagovornik pripodnih sastojaka koji ne sadrže toksine, ali bez obzira na to, prošle godine se na nekoliko fotografija pojavila sa cigaretom. Priznala je da je prestala da puši samo tokom trudnoće, i da je to jedini period kada se odrekla ove loše navike.


Gvinet Paltrou

Gvinet je poznata po tome što je neverovano stroga po pitanju ishrane i vežbanja. Ipak, poznato je i to da ona s vremena zapali cigaretu. Ona je u magazinu „Harper Bazaar“ priznala da jednom nedeljno popuši jednu cigaretu. Bez obzira što nije strastveni pušač, narušava sliku osobe koja može biti uzor. Prestala je samo tokom trudnoće.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty/Splash hellomagazin
Tagovi: pušenje