Džim Keri prisustvovao sahrani bivše devojke Katrione Vajt

Džim Keri prisustvovao sahrani bivše devojke Katrione Vajt

Autor: | 11/10/2015

0


Katriona Vajt, dvadesetosmogodišnja šminkerka iz Irske, sahranjena je juče uz prisustvo velikog broja prijatelja i porodice u svom rodnom selu.

Njen bivši izabranik, holivudski glumac Džim Keri, prisustvovao je sahrani, a zajedno sa članovima njene porodice, nosio je sanduk.

Sa slavnim glumcem, Katriona Vajt bila je u vezi 2012. godine. Ipak, nakon nekoliko meseci su se razišli, da bi opet u maju ove godine obnovili vezu, a onda ponovo raskinuli.

Nekoliko dana nakon rastanka mladu šminkerku u njenom domu u Los Anđelesu pronašle su prijateljice, koje su došle da provere kako je posle raskida.

Policija je pretpostavila da je reč o predoziranju, jer su kraj njenog tela pronašli nekoliko tableta i oproštajno pismo u kojem, između ostalog, spominje i raskid sa slavim glumcem koji ju je veoma pogodio.

Pedesettrogodišnji Keri tada je izjavio da je šokiran i tužan zbog svega što se desilo.

- Bila je nežan i osetljiv irski cvet, previše osetljiva za ovu zemlju. Najvažnije joj je bilo da voli i bude voljena. Moje srce je uz njene prijatelje i porodicu i sve koji su je voleli - izjavio je Keri i naglasio da mu nije bila namera da je zauvek napusti već da je želeo pauzu, ali da nesrećnoj devojci to nije uspeo da objasni.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver / Splash News