Neobični bračni rituali Dženifer Aniston i Džastina Terua

Neobični bračni rituali Dženifer Aniston i Džastina Terua

Autor: | 05/11/2015

0

Iako je tek na početku, brak Dženifer Aniston i Džastina Terua pun je situacija koje nisu uobičajene za “upravo venčane”. Tome je, svakako, doprinela i ogromna medijska pažnja koja im je posvećena čim se otkrilo da su konačno stali na ludi kamen.

Očigledno je da uživaju u skladnoj vezi punoj ljubavi i vedrine, a toj harmoniji doprinose i neka čudna pravila kojih se glumački par čvrsto drži.

Prijatelji kažu da su Dženifer i Džastin rešili da “treniraju” razdvojenost, jer ih uskoro očekuju veliki filmski projekti koji će ih odvesti na različite strane sveta.

Za početak, trude se da zajedno provedu najviše četiri časa dnevno. S druge strane, tvrdi izvor, to im omogućava da se zažele jedno drugog, što govori o snazi njihove ljubavi.

Insdajder takođe navodi da retko kad spavaju u istoj sobi, kako jedno drugom ne bi remetili koncentraciju potrebnu za poslovne obaveze, a i svakom je potreban poseban prostor.

Dženifer i njen suprug uvereni su da je ograničavanje slobode partnera uzrok mnogih razvoda, tako da ne žele da rizikuju.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić Guliver / Getty Images

Najnovije vesti