Oslobođen optužbi: Džim Keri neće odgovarati za smrt bivše devojke

Oslobođen optužbi: Džim Keri neće odgovarati za smrt bivše devojke

Autor: | 01/02/2018

0

Džim Keri neće pred zakonom odgovarati zbog smrti bivše devojke Katrione Vajt, prenosi "Dejli mejl".

Katriona se 2015. predozirala lekovima za koje nije imala recept, nedugo pošto je glumac konačno prekinuo romansu sa njom. Poslednji SMS koji je primila bio je upravo od njega, i glasio je "Znaš li gde su moje pilule".

Zbog toga je porodica Katrione Vajt privatno tužila Kerija, kriveći ga za smrt Vajtove koja je njegovim lekovima izvršila samoubistvo.

Pronađena potresna poruka bivše devojke Džima Kerija: Ti dobro znaš šta želim, a to nije tvoj novac

A post shared by HITS 97.3 (@hits973) on Sep 29, 2015 at 8:06am PDT


Keri je od početka poricao sve optužbe, dok su njegovi advokati insistirali da se njemu ne može suditi kao "dileru droge" ako je Katriona ukrala njegove lekove, i da on ni na koji način nije izazvao njenu smrt.

Porodica je dodatno optužila glumca da je Katrionu zarazio polno prenosivim bolestima, što je doprinelo njenom teškom psihičkom stanju uoči samoubistva.

Majka Vajtove, Bridžid Svitman i njen bivši muž Mark Barton tužili su sudu glumca i naveli da je prenošenjem čak tri polne bolesti i "obezbeđivanjem" lekova doveo do njene smrti, ali sada "Holivud riporter" prenosi da je tužilaštvo ispitalo slučaj i utvrdilo da ne postoji dovoljno dokaza da bi glumac bio optužen.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: džim keri