Večiti neženja pred brakom: Džerard Batler prodao momački stan, počinje da živi sa devojkom? (video)

Večiti neženja pred brakom: Džerard Batler prodao momački stan, počinje da živi sa devojkom? (video)

Autor: | 08/07/2018

0

Škotski glumac Džerard Batler (48) već je četiri godine s kraćim prekidima u vezi s dizajnerkom interijera Morgan Braun (47), a strani mediji tvrde da se par, iako Batler 'ima problema s vezivanjem', sprema za veliki korak u vezi.

Džerard i Morgan će se navodno useliti u zajednički stan, a njegovi fanovi pričaju da bi brineti moglo da uspe ono što nije nijednoj do sada - da 'večnog neženju' odvede pred oltar.

 

Batler je navodno prodao svoj luksuzni stan na Menhetnu u Njujorku pa s dizajnerkom već neko vreme obilazi tržište nekretnina u potrazi za prikladnim novim domom.

- Između njih dvoje je poprilično ozbiljno. Džeri je prodao svoj stan i sada traži veći u koji će se useliti s Morgan. Već su pogledali nekoliko stanova, a za oko im je zapeo jedan za koji se raspituju kako bi mogli da ga preurede. On želi da interijer bude više rustičan jer voli takav ambijent, a imao ga je i u starom domu - otkrio je za Page Six izvor blizak slavom glumcu.

Brineta i glumac su u vezi su od 2014., a počeli su da izlaze pošto je on prekinuo s rumunskom manekenkom Madalinom Geneom (29).

 

Zadnji su put 'kraći prekid' Batler i Braun imali lane u avgustu kad su se mediji raspisali o kraju njihove romanse, a ljubav im je navodno od samih početaka na iskušenju. Prema rečima Džerardovog prijatelja, glumac je vezu s Morgan 2017. okončao jer je ona i tada tražila da počnu da žive zajedno, a on više 'nije mogao da govori ne lepim ženama'.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: džerard batler

Pročitajte još