Kloi Kardašijan brani svoju ćerku: Komentarišete izgled mog deteta, koji tip odvratnog ljudskog bića ste vi?

Kloi Kardašijan brani svoju ćerku: Komentarišete izgled mog deteta, koji tip odvratnog ljudskog bića ste vi?

Autor: | 08/07/2018

0

Rijaliti zvzda Kloi Kardašijan kao i svaka druga ponosna majka objavljuje slatke fotografije svoje dvoipomesečne ćerke Tru Tompson na Instagramu i Tviteru, ali nije zaštićena od zlih komentara.

Na jednu od nedavnih fotografija koje je objavila, Kloi je od jedne korisnice društvenih mreža dobila komentar da "njena ćerka nije ni malo slatka" ali u potpuno nezavisnom postu  u kojem je Kloi bila tagovana, a ljta majka na ovo nije ostala bez komentara.

- Koja odrasla osoba sa iole samopoštovanja može da komentariše detetov izgled? Koja vrsta odvratnog ljudskog bića ste vi? Patetično je koliko ste jadni u svom životu - odgovorila je Kloi i nadovezala se:

- Ona je luzer zbog ovoga što je napisala. Nemam poštovanja za takve ljude. Ljudi imaju pravo na svoje mišljenje i osećanja, ali zašto za ime sveta to postujete, ali ako ste već morali čemu tagovanje mene?

Tvit koji je uznemirio Kloi je ubrzo obrisan,a profil korisnice je postao zaključan.

Kloi je na Snepčetu objavila kratak video u kojem se igra sa malenom Tru koju je dobila iz veze sa Tristanom Tompsonom, pogledajte i recite da Tru nije preslatka...

Inače Kloi se nedavno vratila poslu, a tata Tristan se brine o bebi.

- On je divan i odgovoran otac, brine se o Tru dok sam ja odsutna, hrani je i presvlači - rekla je Kloi.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty