Prijatelji u strahu: Rijana ponovo ima problema, ali ovaj put ne ljubavnih

Prijatelji u strahu: Rijana ponovo ima problema, ali ovaj put ne ljubavnih

Autor: | 17/10/2018

0

Putena pevačica našla se na meti obožavaoca koji joj je poslao dva pisma uvredljivog, prostog sadržaja. Tekst pisama nije poznat javnosti, ali Rijanu i njenog novog dečka bejzbol igrača Meta Kempa pisma su istinski šokirala i uplašila, pa su njene telohranitelje upozorili da budu još oprezniji da je pohotnik, koji se u pismima potpisao kao Buster (Veliki), ne bi slučajno negde zaskočio.

Izvori bliski pevačici tvrde da su se za njenu sigurnost zabrinuli i njeni bliski prijatelji pa je neko od njih uvek s njom u društvu da slučajno ne bi ostala sama. Da su sigurnosne mere pojačane, moglo se videti i proteklog vikenda na dodeli Nickelodeonovih nagrada Kids’ Choice Awards, gde bez obezbeđenja Rijana nije mogla da pređe udaljenost od 17 metara s jednog kraja bekstejdža na drugi.

Ali kada je zakoračila na scenu, na licu 22-godišnje pevačice nije moglo da se vidi ni zrnce straha. Veselo je otpevala tri pesme: “Hard”, “Rude Boy” i “Don’t Stop the Music”, smejala se i namigivala klincima u publici. A čak se i uspešno odbranila od velikih robota koji su je “napadali” na sceni, čime je simbolično možda dala do znanja i tzv. Busteru da je više ne uznemirava ljigavim pismima, jer nije ni svestan s kim ima posla. Ipak je ona hrabra devojka.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Rihanna rijana