Žene su izdržljivije: "Brutalni" pilates bacio slavnog Rokija na kolena (video)

Žene su izdržljivije: "Brutalni" pilates bacio slavnog Rokija na kolena (video)

Autor: | 11/02/2017

0

Silvester Stalone je jedan od najprepoznatljivijih glumaca u svetu zahvaljujući legendarnoj ulozi boksera Rokija Balboe, ali je od nešto drugačije vrste treninga, kojeg svakodnevno praktikuju milioni žena - jedva došao do daha.

Glumac koji ima 70 godina pridružio se svojoj 20-godišnjoj ćerki Sofiji Rouz u teretani, na pilatesu, i ostao zapanjen "brutalnošću" takvog treninga.

Neverovatna i dirljiva priča o Silvesteru Staloneu

- Moram da priznam da je ovo bilo brutalno. Za one koji nikada nisu probali pilates to ime zvuči nekako slatko, ali uopšte nije tako. O moj Bože - rekao je slavni glumac u videu objavljenom na Instagramu.

Nakon što je u društvu ćerke malo pozirao, Stalone je, smejući se, priznao:

- Mislim da ću sada otići kući i razboleti se.

Sofija je nedavno, zajedno sa sestrama Sistin koja ima 18 i Skarlet koja ima 14 godina, ponela titulu "Miss Golden Globe". Najstarija Staloneova ćerka retko je prisutna u medijima od kako se, 2012. godine podvrgla operaciji srca. Iste godine, od komplikacijama izazvanih bolešću srca, umro je njen polubrat Sejdž.

Silvester Stalone: Odlučio sam da stvari predam u božije ruke

Pre operacije Sofija je za "Paris Match" izjavila:

- Svakodnevno razmišljam o svom srcu. Hranim se zaista zdravo, i pošto se umoram više nego što je to normalno, moram da budem veoma pažljiva prilikom vežbanja i treninga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti