Mark Zakerberg će postati otac još jedne devojčice

Mark Zakerberg će postati otac još jedne devojčice

Autor: | 10/03/2017

0

Osnivač i vlasnik Fejsbuka Mark Zakerberg objavio je na društvenim mrežama radosnu vest: njegova supruga Prisila Čen očekuju drugo dete.

- Prisila i ja smo veoma srećni što možemo da objavimo da očekujemo još jednu bebu - napisao je Mark Zakerberg uz fotografiju koju je objavio na Instagramu a na kojoj je prikazan Mark iz vremena dok je bio dečak.

Mark Zakerberg postaje modni kreator

Oni već imaju 15 meseci staru devojčicu Maksimu, koju zovu Maks.

Mark je opisao i poteškoće koju je Prisila, koja je pedijatar, imala dok nije zatrudnela.

- Nakon ne baš lepog iskustva oko Maks, nismo bili sigurni šta da očekujemo i da li ćemo uopšte moći da imamo još jedno dete. Kada smo Prisila i ja saznali da je ona ponovo trudna, najvažnije nam je bilo da dete bude zdravo. Nadao sam se da će biti devojčica. Ne mogu da zamislim bolji dar nego imati sestru i veoma sam srećan što će Maks i naša druga devojčica imati jedna drugu - napisao je Mark Zakerberg.

Mark Zakerberg: Evo, i ja sam kao i svi drugi očevi! (foto)

Njegova supruga je je imala veoma traumatična iskustva u vezi sa trudnoćom. Imala je tri spontana pobačaja pre nego što je dobila Maks i par je o tome otvoreno progovorio u decembru 2015. kako bi ohrabrio druge koji imaju problema sa začećem, podseća britanski "The Independent".

- Odrastao sam sa tri sestre. One su mi bile primer da treba od pametnih i snažnih žena. One nisu bile samo moje sestre, nego i moje najbolje prijateljice i ostvarile izvanredne rezultate u književnosti, muzici, sportu, ali i svojim karijerama. Prisila je odrasla sa dve sestre. One su je naučile koliko su važne porodica, briga o drugima i vredan rad. One su se međusobno podržavale kao prva generacija visokoobrazovanih osoba u porodici i izgradile karijere u medicini i biznisu. Bolji smo ljudi zbog toga što smo imali jake žene u našim životima: sestre, majke i prijateljice. Jedva čekamo da upoznamo svoju bebu i učinićemo sve što možemo da podignemo još jednu snažnu ženu - napisao je Mark.

Објава коју дели Mark Zuckerberg (@zuck) дана 9. Мар 2017. у 11:30 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: Mark Zakerberg