Ove glumice imaju najviše šanse da zavedu Danijela Krejga u novom filmu o Džejmsu Bondu

Ove glumice imaju najviše šanse da zavedu Danijela Krejga u novom filmu o Džejmsu Bondu

Autor: | 16/03/2017

0

Pošto se već neko vreme govori o novom filmu o Džejmsu Bondu, radni naziv mu je "Bond 25", koga bi ponovo trebalo da glumi Danijel Krejg, počele su da se pojavljuju i prve prognoze na kladionicama koja glumica bi mogla da se pojavi u ulozi nove "Bond devojke". 

Merion Kotijar i Keti Peri su među najozbiljnijim kandidatkinjama za glavnu žensku ulogu u predstojećem filmu o Džejmsu Bondu.

Ja Džejms Bond? Mator sam za jurnjavu žene i martinije

Prema stanju na kladionicama, a u skladu sa prethodnim ulogama, Merion Kotijar ima najbolje šanse da bude nova "Bond devojka".

Tom Hidlston ostao bez uloge Džejms Bonda zbog Tejlor Svift?

Među onima koje imaju dobre šanse su i supruga Danijela Krejga, glumica Rejčel Vajs, a s njom u društvu je i Anđelina Džoli.

Na četvrtom mestu trenutno se nalazi pop princeza Keti Peri.

- Merion Kotijar će ostaviti Džejmsa Bonda bez daha budući da je prava fem fatal, ali na duge staze svakako bi trebalo računati i na Rejčel Vajs koja će verovatno biti veoma uverljiva kada budu snimane romantične scene sa Danijelom Krejgom - poručuju britanski kladioničari, a piše express.co.uk.

Kada je u pitanju glavni negativac, najviše šanse ima profesionalni bokser Toni Belu nakon što je nedavno izjavio da bi bokserske rukavice rado zamenio ulogom u filmu o Bondu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Džejms Bond