Romantični Mark Zakerberg: Pre 14 godina sam ovde prvi put sa Prisilom popio toplu čokoladu

Romantični Mark Zakerberg: Pre 14 godina sam ovde prvi put sa Prisilom popio toplu čokoladu

Autor: | 28/05/2017

0

Osnivač i generalni direktor Fejsbuka Mark Zakerberg i njegova žena Prisila Čen, prisetili su se dana kada su otišli na svoj prvi zvanični ljubavni sastanak, koji su zapečatili slatkom toplom čokoladom.

Od tog dana je prošlo već 14 godina, a njih dvoje su u braku i imaju ćerku Maks, koja će uskoro dobiti sestru, jer je mama Prisila trudna.

Mark je izveo svoje devojke na isto mesto gde su Prisila i on započeli svoju romantičnu priču, naravno na toplu čokoladu.

- Prisila i ja smo na naš prvi dejt otišli u Burdick's, na toplu čokoladu pre gotovo 14 godina. Sada imamo ćerku koja pije našu toplu čokoladu umesto nas - napisao je romantični Mark kraj ove preslatke fotografije.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on May 27, 2017 at 12:22pm PDT

Inače, Mark i Prisila su presrećni što će Maks dobiti sestru, jer oboje žele veliku porodicu pošto iz takvih i potiču.

- Odrastao sam sa tri sestre i naučile su me da učim od pametnih i snažnih žena. One nisu bile samo moje sestre, nego i moje najbolje prijateljice. One su ostvarile izvanredne rezultate u književnosti, muzici, sportu, ali i svojim karijerama - rekao je Zakerberg i naglasio da i njegova supruga veruje u porodicu i da je ona osnov svega:

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on Nov 30, 2016 at 12:46pm PST

- Prisila je odrasla sa dve sestre i one su je naučile tome koliko su porodica, briga o drugima i vredan rad važni. One su se međusobno podržavale kao prva generacija visokoobrazovanih osoba u porodici i izgradile karijere u medicini i biznisu. Bolji smo ljudi zbog toga što smo imali jake žene u našim životima – sestre, majke i prijateljice. Jedva čekamo da upoznamo svoju bebu i učinićemo sve što možemo da podignemo još jednu snažnu ženu.

Mark i Prisila su nedavno obeležili i petu godišnjicu braka, a Mark se trudi da to bude obeleženo na jedan divan način:

- Danas nam je peta godišnjica braka. Obećao sam Prisili da ćemo svaku godišnjicu obeležiti sa novim "medenim mesecom" u ast našeg braka. Ove godine putujemo po Americi a najveći deo svoh medenog meseca ćemo provesti u ruralnim predelima Mejna. Lekcija koju sam naučio u braku je ta da je zajedničko istraživanje i putovanje svakom godinom sve bolje - rekao je Mark.

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck) on May 19, 2017 at 3:54pm PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. instagram
Tagovi: Mark Zakerberg