Arijana Grande ima veliko srce, posetila povređene u Mančesteru

Arijana Grande ima veliko srce, posetila povređene u Mančesteru

Autor: | 03/06/2017

0

Nakon strašnog događaja na njenom koncertu u Mančesteru, gde su usled terorističkog napada poginula i povređena deca koja su samo želela da uživaju uz svoju omiljenu zvezdu, Arijana Grande se uprkos traumi vraća u taj grad, gde će u nedelju 4. juna održati humanitarni koncert.

Iako je zvezda i iako je razumljiv strah od mogućeg novog napada, Arijana je za taj dan pozvala svoje kolege da joj se pridruže na sceni i time zajedno pošalju snažnu poruku da uprkos bolu i strašnim stradanjima neće popustiti pred teroristima koji žele da normalan i svakodnevni život pretvore u borbu sa strahom.

Arijana je već stigla u Mančester, te je iskoristila priliku da obiđe povređene u bolnicama, da pokuša da ih uteši i oraspoloži, a porodicama stradalih izjavi saučešće.

Za povređene mališane donela je poklone i lično im ih je uručila.

Arijana je rođena 26 juna 1993 godine, tinejdžerska je zvezda koju prate i obožavaju mladi širom sveta, voleći njenu muziku i njen jedinstven stil.
Ove slike su za kratko vreme obišle svet putem društvenih mreža, a svi oni koji je vole, ali i oni koji je nisu do sada slušali i znali za nju, imaju samo reči hvale za ovakav njen potez: "Arijana je pravi anđeo!", samo je jedan od komentara koji sve govori...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. instagram
Tagovi: Arijana Grande