Arijel Vinter nije u najboljim odnosima sa majkom: Ono što je tužno je to što stalno laže!

Arijel Vinter nije u najboljim odnosima sa majkom: Ono što je tužno je to što stalno laže!

Autor: | 11/06/2017

0

Nije tajna kako je zvezda hit serije "Modern Family", Arijel Vinter, omiljena meta internet hejtera, ali nismo očekivali da će se takvim komentatorima pridružiti i njena vlastita majka.

U razgovoru za InTouch Weekly, Arijelina mama Kristal je otkrila kako ne odobrava ćerkinu odvažnu i često veoma oskudnu garderobu.

- Mora da odraste. Rekla bih joj da se oblači prigodno, da bude prelepa osoba kakva i jeste. Osećam se žalosno što ona ima potrebu da se izlaže kada to nije potrebno.

- Ariel je pametna, lepa i talentovana - dodala je Kristal - Ona je prava glumica. Nema potrebe da to radi. Prelepa je i sa odećom na sebi.

Mladoj glumici se komentar nije nimalo svideo, pa je na Tviteru objavila prilično oštar odgovor: "Ono što je tužno jeste to što ti stalno lažeš. Uz to, zašto mi se samo obraćaš preko medija? Sasvim sam u redu. Toksično."

 

 

Arijel nije stala na tome, pa je na Instagramu objavila sledeću fotografiju.

 

A post shared by ARIEL WINTER (@arielwinter) on Jun 8, 2017 at 2:02pm PDT

 

- Neko može da radi šta god hoće sa svojim telom jer dužina suknje nema nikakve veze s tim koliko je ta osoba seksualno dostupna bez obzira na to što nas društvo uči kako bi trebalo da se stidimo svojih tela - poruka je koju je glumica napisala uz objavu.

Ima li potrebe da komentarišemo? Mislimo da je Arijel sve rekla.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: arijel vinter