Komšija Dženifer Aniston i Džastina Terua: Svi u kraju znaju da je sklon agresivnim napadima besa

Komšija Dženifer Aniston i Džastina Terua: Svi u kraju znaju da je sklon agresivnim napadima besa

Autor: | 11/08/2017

0


Iako su poznati kao veliki ljubitelji životinja, komšija Džastina Terua i Dženifer Aniston optužio ih je glumce da ne postupaju humano prema svojim ljubimcima.
Suprug Dženifer Aniston Džastin Teru i komšija Norman Resnikov već mesecima vode sudsku bitku, koja postaje sve ozbiljnija.

Taj komšija počeo je da preti paru kada su najavili renoviranje svog stana, a pošto su odbili njegov zahtev da potroše 30.000 dolara na kompletnu zvučnu izolaciju zidova tokom renoviranja, on je pobesneo.

Neobični bračni rituali Dženifer Aniston i Džastina Terua


Teru je proletos podneo tužbu protiv komšije u kojoj navodi da se svađao sa zidarima, zatvarao vodu i sekao struju u zgradi kako bi usporio radove.

Zaljubljeni muškarac: Džastin Teru želi da napiše ulogu za svoju Dženifer

Kada su pokušali da se sporazumeju sa njim, poslao im je e-mail u kojem je naveo da će svaki dalji postupak otvoriti vrata za širok spektar lažnih tvrdnji u medijima, koji bi Džastinu i Dženifer zagorčao život.

Par je zahtevao odštetu od 350.000 dolara.

Sada je Resnikov uzvratio izjavom u kojoj navodi da su on i njegova supruga prave žrtve u ovoj priči, zbog ponašanja Anistonove i Terua.

A post shared by ExceptWithCats (@exceptwithcats) on Aug 10, 2017 at 10:25pm PDT

– Buka u našem domu je nepodnošljiva jer holivudski par ostavlja svoje pse bez nadzora po čitav dan. Psi laju, a niko o njima ne vodi računa. Takođe, nije nam jasno šta Teru radi pa zvuči kao da baca tegove na pod u tri sata ujutru. Ceo komšiluk zna i da je sklon nasilnim, agresivnim napadima besa, naveo je Resnikov.

Teru i Anistonova, koji su nedavno proslavili drugu godišnjicu braka, nisu još uvek odgovorili na ove optužbe. Oboje, inače, važe za velike ljubitelje životinja.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti