Mark Zakerberg ide na porodiljsko, na svet je stigla malena Ogast

Mark Zakerberg ide na porodiljsko, na svet je stigla malena Ogast

Autor: | 29/08/2017

0

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg danas je na svom profilu na toj društvenoj mreži objavio da su on i njegova supruga Prisila Čen dobili drugu ćerku kojoj su dali ime Ogast (Avgust).

Uz emotivno pismo koje su roditelji uputili tek rođenoj devojčici, što su učinili i po rođenju prve ćerke, Mark je podelio fotografiju sa suprugom, starijom ćerkom Maksimom i novorođenom ćerkom Ogast. Precizan datum rođenja nove bebe nije naveo.

Uz brojne čestitke ispod Zakerbergove objave mogu se pročitati i komentari poput "Kako ćemo je nazvati? Hm, koji je mesec? Avgust! Eto imena" ili "Je li joj srednje ime ponedeljak?", "Zamislite da se rodila u oktobru".

Ipak, ima i onih Zakerbergovih fanova koji su stali u obranu imena devojčice uz objašnjenje da joj je ime biblijsko te da znači 'poštovana, uvažena, posvećena".

Mark je u pismu svojoj ćerki između ostalog rekao:

- Detinjstvo je magično. Samo jednom ćeš biti dete, zato ga nemoj potrošiti u brizi za budućnost. Za to smo mi tu, a mi ćemo učiniti sve što je moguće da se uradi da svet bude bolje mesto za tebe i svu decu tvoje generacije. Ogast, toliko te volimo i toliko smo uzbuđeni što krećemo u ovu avanturu sa tobom. Želimo ti život ispunjen radošću, ljubavlju i nadom koje si dala i nama. Vole te mama i tata.

Zakerberg je nedavno najavio kako po rođenju drugog deteta planira da uzme dvomesečni roditeljski odmor za očeve. Isto je učinio i nakon rođenja Maksime.

hellomagazin.rs/m.g. facebook
Tagovi: Mark Zakerberg