Bil Kozbi će ipak u zatvor?

Bil Kozbi će ipak u zatvor?

Autor: | 04/02/2016

0

Američki komičar Bil Kozbi ipak bi mogao da završi iza rešetaka. Naime, sudija je presudio da je dogovor bivšeg tužioca i Kozbijevih advokata nevažeći, i da se njegov iskaz može da se koristi na sudu.

Komičar je u tom iskazu priznao da je drogirao i zlostavljao žene.

Reč je o slučaju u kom je Andreja Konstand optužila Kozbija da ju je drogirao i silovao 2004. godine, a saslušanje u vezi s tim održano je početkom nedelje. Svedočio je bivši tužilac Brus Kastor, kog su ispitivali o dogovoru koji je postigao s advokatima glumca 2005. godine.

On je potvrdio je da se sa njima dogovorio da Bil zbog tog slučaja neće nikada biti krivično gonjen, a to je objasnio tako što je rekao kako je procenio da je slučaj protiv Kozbija ima nedostatke i da neće biti moguće dobiti optužujuću presudu.

Sudiju je zanimalo i zašto je taj dogovor bio samo usmen, a ne i pismen, a Kastor je odgovorio da su Kozbijevi advokati mogli da insistiraju na pisanom dogovoru da su to želeli.

Rekao je i da je postigao pomenuti dogovor ne bi li Kozbi pristao na svedočenje u kom je priznao da je Andreju, ali i druge žene pre nje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Splash News
Tagovi: Bil Kozbi