Stiže novi nastavak "Da Vinčijevog koda" (video)

Stiže novi nastavak "Da Vinčijevog koda" (video)

Autor: | 10/05/2016

0

U maju prošle godine u Italiji je zvanično počelo snimanje avanturstičkog hita "Inferno" - trećeg poglavlja kontraverznog filmskog serijala koji se radnjom direktno nastavlja na "Da Vinčijev kod" i "Anđele i demone". Tačno godinu dana nakon što je u Firenci pala prva klapa predstavljen je i prvi trejler ovog filma godine u kojoj dvostruki dobitnik Oskara Tom Henks po treći put ponavlja ulogu Roberta Langdona.

Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sećanja u vezi bilo čega što se dogodilo u poslednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorke Siene Broks i dobrog poznavanja simbolizma, Langdon će istovremeno pokušati da pobegne, ali i rešiti najintrigantniju zagonetku sa kojom se do sada susreo...

Avanturistički spektakl "Inferno" režirao je dobitnik Oskara Ron Hauard ("Genijalni um", "Da Vinčijev kod", "Anđeli i demoni"), a Tomu Henksu pridružuju se poznati glumci Felisiti Džouns (nominovan za Oskara za film "Teorija svega"), Irfan Kan ("Milioner sa ulice", "Pijev život"), Omar Si ("Nedodirljivi"), Sidse Babet Knudsen (TV-serija "Borgen") i Ben Foster ("Poslednji preživeli"). Scenario potpisuje Dejvid Kep.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: tom henks