Met Dejmon se vraća kao Džejson Born (video)

Met Dejmon se vraća kao Džejson Born (video)

Autor: | 10/05/2016

0

Jedna od uloga koje su obeležile karijeru Meta Dejmona je svakako uloga Džejsona Bornea.

Još od 2002, kada je snimljen "Bornov identitet", ljudima je postalo jasno da govorimo o pravoj akcionoj ulozi glumca kog smo do tada viđali uglavnom u veoma mirnim ulogama, komične prirode.

Nastavci su se pojavili 2004. i 2007, i premda se činilo da je to - to, još jedan film je snimljen, ali sa Džeremijem Renerom u glavnoj ulozi.

Iako smo mislili da je to sve od Meta Dejmona, pojavila se vest da se Pol Gringras, reditelj filmova "Bornova nadmoć" i "Bornov ultimatum", ponovo pridružuje Dejmonu i režira novi nastavak Bornove globalno popularne franšize studija "Universal", u kom će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA napokon izaći iz senke.

U novom filmu Metu će se pridružiti oskarovka Alisija Vikander (koju ćemo uskoro moći da vidimo u ulozi Lare Kroft), Vensan Kasel i Tomi Li Džons, dok će Džulija Stajls reprizirati svoju ulogu u ovom super-popularnom serijalu.

U jednom od poslednjih videa Met Dejmon predstavlja borbene veštine Džejsona Borna.

Serijal o Bornu, sniman prema knjigama Roberta Ladlama, postavio je nove standarde za celokupni žanr akcionih filmova u smislu akcione koreografije, prizora potere i zamršenih obrta, pa nije nerealno očekivati da i ovaj nastavak bude uspešan kao prethodni filmovi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: met dejmon

Pročitajte još