Najduži jezik rokenrola tvrdi: Spavao sam sa pet hiljada žena

Najduži jezik rokenrola tvrdi: Spavao sam sa pet hiljada žena

Autor: | 21/05/2016

0


Džin Simons, član legendarne rok grupe "Kiss" otkrio je u nedavnom intervjuu za "The Sun" da je spavao sa skoro 5.000 žena i da mu je supruga Šenon Tvid, pred samo venčanje postavila neobičan ultimatum.

Naime, Tvidova sa kojom se slavni muzičar zabavljao punih 28 godina pre nego što su se venčali, tražila je od svog sadašnjeg supruga da spali sve fotografije bivših devojaka.

A lomača nastala na seksi fotografijama bivših grupi devojaka gorela je danima, budući da je legendarni muzičar otkrio da je seks bio jedini porok kom nije mogao da se odupre.

- U mladosti me nisu interesovale droge ali sam bio lud za seksom. Da li sam stvarno spavao sa svim tim ženama? Pa tako su mi rekli. Mada, imao sam i fotografije koje bi sve to dokazale. Ali morao sam sve da ih spalim. A Šenon i ja smo od toga napravili mali ritual - objasnio je muzičar u nedavnom intervjuu.

Sada, skoro četiri decenije nakon što je debitovao na muzičkoj sceni, Simons otkriva da su "divlji" dani davno iza njega i da je porodica najvažnija stvar koju je stekao.

- Nikada nisam razmišljao o porodici dok nisam dobio decu. Kada su se moja deca rađala, bio sam svaki put u bolnici, i plakao sam kao malo dete - kaže slavni muzičar.


Osim po neverovatnom broju žena sa kojima je spavao Džin Simons osim ovog rekorda poseduje još jedan - vlasnik je nadužeg jezika u rokernrolu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: džin simons

Pročitajte još

Najnovije vesti