“21 Years: Quentin Tarantino”: Uskoro dokumentarac o čuvenom reditelju

“21 Years: Quentin Tarantino”: Uskoro dokumentarac o čuvenom reditelju

Autor: | 30/05/2016

0

The Weinstein Company je spremna da otkupi i preuzme sve što je vezano za reditelja Kventina Tarantina. Svima je poznato da oni imaju odličan odnos i saradnju dugi niz godina.

Ovoga puta nije direktno u pitanju Tarantinov projekat, ali ništa manje zanimljiv za njih nije ni projekat o Tarantinu.

Naime, The Weinstein Company obezbedio je svetska prava za dolazeći dokumentarac o čuvenom reditelju, pod nazivom "21 Years: Quentin Tarantino", rediteljke Tare Vud. S obzirom da su Harvi i Bob Vajnstin počeli saradnju sa Tarantinom pre 25 godina, sa filmom Resevoir Dogs i nastavili sve do danas, ne čudi interesovanje za ovaj dokumentarac.

- Rad sa Kventinom Tarantinom ne prestaje da bude vrhunac moje karijere u Miramax-u i u TWC-u, ne samo zato što je jedan od najvećih vizionara i autora filmske industrije, već i zato što je postao prvi prijatelj Bobu i meni uproteklih 20 godina - rekao je Harvi Vajnstin.

Tara Vud ima ideju da se umetnikova karijera može najbolje okarakterisati njegovim delima koja je napravio u toku 21 godine. U dokumentarcu će se naći razgovori sa Tarantinovim prijateljima, saradnicima, kolegama filmskim stvaraocima i ostalima koji su obeležili rediteljev privatni i poslovni život.

Gledaoci će moći da vide i deo procesa stvaranja njegovih kontroverznih filmova, kao što su Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Inglorious Basterds.

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash hellomagazin