Leonardo Dikaprio nije dobio ulogu u "Čuvarima plaže" zbog sujete glavnog glumca

Leonardo Dikaprio nije dobio ulogu u "Čuvarima plaže" zbog sujete glavnog glumca

Autor: | 02/07/2016

0

Producenti nekad popularne serije "Čuvari plaže" tek su nedavno otkrili jednu malu tajnu, koju su skrivali svih ovih godina, a tiče se slavnog glumca i Oskarovca Leonarda Dikaprija.

Majkl Berk i Daglas Švarc tako su za "The Hollywood Reporter" otkrili da je Leonardo skoro dobio jednu od glavnih ulogu u seriji, i to onu sina Dejvida Haselhofa, koji je bio glavna faca na plaži.

Zašto nije dobio ulogu? Berk i Švarc objašnjavaju da to nije bila njihova odluka, već da je Dejvid Haselhof želeo tako, jer je smatrao da će pored tada 15-godišnjeg Leonarda izgledati još starije.

- Leonardo je bio fantastičan na audiciji, ali Dejvidu nije odgovaralo to što ima 15 godina, jer bi on pored njega izgledao starije. Mnogo su ga mučile takve stvari - rekli su producenti.

Umesto Leonarda ulogu je dobio tada 9-godišnji Džeremi Džekson, dok je Leonardo 1993. godine zasijao u filmu "What's Eating Gilbert Grape".

Ali, Haselhofu nije smetao samo Leonardo, već i Pamela Anderson.

- Ne želim devojku koja se slikala za "Playboy", i deca gledaju tu seriju - izjavio je Haselhof tada, ali Švarc otkriva da su ga mnogo više zabrinjavale njene velike grudi, jer je s pravom mislio da će ga one zaseniti, što se na kraju i dogodilo, jer su svi gledali samo u njih.

Ipak, Dejvid i Pamela će se sledeće godine pojaviti i u filmskoj adaptaciji popularne serije, u kojoj glavnu ulogu imaju Dvejn Džonson, Zek Efron i manekenka Keli Rorbah, koja je i Leonardova bivša devojka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images