Džima Kerija tužila majka njegove bivše devojke: Želim da ceo svet zna istinu o tome ko je on zapravo!

Džima Kerija tužila majka njegove bivše devojke: Želim da ceo svet zna istinu o tome ko je on zapravo!

Autor: | 12/10/2016

0

Majka Katrione Vajt, bivše devojke Džima Kerija, tužila je američkog glumca zbog smrti njene ćerke. Tužba Bridžit Svitman usledila je manje od mesec dana nakon što je Kerija tužio i suprug preminule Katrione, Mark Barton.

I bivši Katrionin suprug i njena majka tvrde da je Katriona oduzela sebi život u septembru 2015. godine predoziranjem lekovima koje joj je nabavio glumac, a do kojih se legalno može doći samo pomoću recepta. Kerijevi advokati su ranije istakli da su optužbe lažne.

Svitmanova ističe da glumac treba da se stidi zbog načina na koji je tretirao njenu ćerku:

- Naša porodica želi da ceo svet zna istinu o tome ko je zapravo Džim Keri, čovek koji će vašoj ćerki preneti tri seksualno prenosive bolesti, lagati o tome, nazivati je užasnim imenima, dati joj ilegalne lekove, a onda koristiti svoje skupe advokate da bi ućutkao njenu porodicu. Treba da ga bude sramota što je koristio svoje advokate da ocrni njenog muža, Marka, nadajući se da njega niko neće smatrati odgovornim.

Mark Barton je nedavno pokrenuo sličnu tužbu, u kojoj je naveo da je Keri iskoristio svoje bogatstvo i status slavne ličnosti kako bi ilegalno nabavio lekove koji su uzrokovali Katrioninu smrt.

U tužbi se navodi da je Keri bivšoj devojci 2013. godine preneo dva tipa herpesa i gonoreju, ali je odbacivao odgovornost. Pedesetčetvorogodišnji Keri se oglasio nakon tužbe:

- Da li je ovo način na koji muž čuva uspomenu na svoju suprugu? Prava bolest ovde je pohlepa, sramna pohlepa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash
Tagovi: džim keri