Nina Radulović Lečić: Brak je poput mora čiji talasi nekada razaraju, a nekada miluju

Nina Radulović Lečić: Brak je poput mora čiji talasi nekada razaraju, a nekada miluju

Autor: | 20/01/2015

0

Voditeljka Nina Radulović-Lečić uspešnu godinu završila je u velikom stilu. Krajem decembra objavila je svoj prvi singl "Krevet za troje", kojim je najavljena nova sezona serije "Zvezdara", na televiziji "Pink". Zahvaljujući prijateljstvu i saradnji sa producentom i kompozitorom Damirom Handanovićem i tekstopiscem Milanom Radulovićem, lepa dvadesetosmogodišnjakinja odlučila je da u 2015. godini započne potpuno novo poglavlje u svojoj muzičkoj karijeri, tako da će publika imati priliku da uživa u novim pesmama koje priprema. To je neće omesti da i dalje obavlja posao voditelja emisije "Bravo šou", kao ni da se bavi pedagoškim radom u edukativnom centru "Lekart", koji je osnovala sa suprugom Branislavom Lečićem i njihovim prijateljima.
- Godinu za nama pamtiću pre svega po velikim poslovnim uspesima, jer je startovao televizijski format "Bravo šou", što je veliki pomak u mojoj karijeri. Imala sam priliku da radim kao urednik emisije "Sat, dva", koja je u međuvremenu prestala da se emituje zbog produžetka "Jutarnjeg programa". Osim toga, pedagoški rad u "Lekartu" probudio mi je potpuno nove vidike, a sa polaznicima druge generacije počeli smo da pravimo onlajn magazin, koji takođe uređujem. Kao šlag na tortu, došlo je snimanje naslovne numere za seriju "Zvezdara" kojom najavljujem novo poglavlje u mojoj muzičkoj karijeri. Za sada pripremam jednu bržu numeru kojom ću obradovati publiku početkom godine - kaže Nina, koja je praznike provela u svom domu sa suprugom Branislavom Lečićem i trogodišnjim sinom Lavom.
- On je sada pravi dečak koji ume da pokazuje emocije i naša komunikacija je mnogo kvalitetnija nego ranije, pa samim tim i mnogo više uživamo u roditeljstvu.


Poznata Beograđanka na kraju svake godine ima običaj da podvuče crtu i preispita svoje odluke, pa će 2014. pamtiti samo po uspesima, dok u ovoj želi da nastavi u istom smeru. Poslovne obaveze ambicioznu damu i njenog supruga ne sputavaju da se posvete jedno drugome i zato pažljivo neguju svoju bračnu zajednicu koja je za njih oaza sreće i ljubavi.
- Kada smo odlučili da uplovimo u bračne vode, niko nam nije rekao da ćemo samo da uživamo i da ništa nećemo raditi, već se podrazumevalo da ćemo imati mnogo obaveza i da ćemo se svakodnevno susretati sa novim izazovima. Porodica je projekat kojoj je baza ljubav, ali potrebno je mnogo još elemenata da bi taj projekat fukcionisao. Ljubav se hrani tim elementima, a i ona sama mora da se neguje. Brak je poput mora čiji vas talasi nekada razaraju, a nekada miluju. Ali, to je prirodni ciklus u svakom odnosu, pa i u ljubavnom. Mislim da oni koji nisu u braku mnogo toga propuštaju. Pre svega nisu dovoljno hrabri, ali  nisu prošli ni kroz proces odrastanja koji se prvenstveno dešava u zajednici - zaključuje Nina.

Tekst: Ivana Nikolić, Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin